Naslovna  >  Impact Hub Zagreb
Naslovna  >  Impact Hub Zagreb

Impact Hub Zagreb

Jeste li slobodnjak, neovisan stručnjak ili poduzetnik? Nedostaje li vam suradnja, inspirativni ili fleksibilan prostor gdje možete raditi, upoznavati ljude i učiti? Dođite u Impact Hub Zagreb!

Impact Hubovi su mjesta koja promiču i podržavaju poduzetništvo koje adresira relevantne društvene i okolišne izazove. Okupljaju globalnu zajednicu poduzetnika, aktivista, kreativaca, profesionalaca i svih pojedinaca koji žele raditi ili već rade na idejama ili poduhvatima koji stvaraju pozitivne promjene.

Impact Hub Zagreb svojim članovima, pojedincima, tvrtkama i organizacijama, nudi coworking prostor (+ pristup bežičnom internetu, besplatnu kavu/čaj, govornice za private razgovore, sobu za sastanke, mogućnost printanja i kopiranja), pristup lokalnoj i globalnoj zajednici nositelja promjena te kvalitetnom programu i uslugama kako bi svoje ideje i poduzetničke poduhvate koji imaju za cilj pozitivno mijenjati društvo što učinkovitije i ostvarili.

U Impact Hubu Zagreb možeš koristiti prostor za coworking odabirom jednog od Hub mjesečnih paketa, unajmiti prostor za svoj događaj ili sastanak, sudjelovati na jednom od naših programa i događaja te koristiti usluge Hub mentoriranja.

Podijeli mjesto:    

 Vlaška ulica 70E, Zagreb 

© 2017 CDK d.o.o.