Naslovna  >  Bjelovar  >  Završna konferencija GRASS Croatia projekta
 
Naslovna  >  Bjelovar  >  Završna konf...

Završna konferencija GRASS Croatia projekta

27.06.2017.
10:00
 Bjelovar

Ovim putem vas pozivamo na završnu konferenciju EU projekta GRASS Croatia koja će se održati u gradu Bjelovaru, HGK - ŽK Bjelovar, Ul. Petra Preradovića 4, dana 27. lipnja 2017. godine s početkom u 10:00 sati.

GRASS Croatia projekt predstavlja informativnu kampanju o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici koja je trajala od 1. srpnja 2016. godine i imala je za cilj informirati građane o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici te poljoprivrednike o mjerama i programima vezano uz poljoprivredne aktivnosti.
Na završnoj konferenciji će predstavnici Hrvatske poljoprivredne agencije prezentirati svoj rad i na koji način su proveli projektne aktivnosti što ima za cilj potaknuti druge institucije koje djeluju na području Zajedničke poljoprivredne politike u Hrvatskoj na nove EU projekte koji se mogu sufinancirati od strane Europske komisije.

Od ulaska Republike Hrvatske do danas, prilagodba standardima Zajedničke poljoprivredne politike nije završen posao te se očekuje od svih relevantnih dionika u svim granama gospodarstva na stalno usavršavanje i dijeljenje najbolje prakse u pripremi i provedbi poticajnih inicijativa kako bismo kao uspješno društvo osigurali dovoljno kvalitetne hrane za svoje ... stanovnike te osigurali dovoljne resurse za buduće poljoprivrednike.
Prilagodbe klimatskim promjenama, proizvodnja ekološke hrane, prilagodba oscilacijama ponude i potražnje za poljoprivrednim proizvodima, uspostava prodajnih kanala za lokalno uzgojenu hranu te težnja zaštiti autohtonih poljoprivrednih proizvodima, predstavljaju teme komunikacijske strategije kojom želimo zaključiti provedbu EU projekta GRASS Croatia, te se veselimo vašem dolasku.

Program završne konferencije
10:00 Otvaranje završne konferencije, dr. sc. Zdravko Barać ravnatelj HPA
10:10 Gradske farme, Vesna Bulić dipl. ing., voditeljica odjela za projekte i analize HPA
10:30 Doručak s medijima, Jelena Cvitaš dipl. ing., koordinatorica za komunikacije, odjel za projekte i analize HPA
10:50 Tematski video – ZPP u Hrvatskoj, Petra Tudor, odjel marketinga, HPA
11:20 Stvaranje sadržaja za buduće mlade poljoprivrednike, Jasna Daud, HPA
11:40 Informiranje putem lokalnih i međunarodnih sajmova i seminara, dr. sc. Marica Dražić, HPA
12:00 Naučene lekcije, Enver Raković dipl. oec. – Project Manager
  Prikaži više Prikaži manje

2 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.