Naslovna  >  Tribina grada Zagreba  >  Zagreb: "Zašto je emocionalna inteligencija važnija od IQ-a?"
 
Naslovna  >  Tribina grad...  >  Zagreb: "Zaš...

Zagreb: "Zašto je emocionalna inteligencija važnija od IQ-a?"

19.04.2017.
18:00
 Tribina grada Zagreba

***Prijave nisu potrebne - samo dođite :)***

Predavanje iz Serije "Kako rastu srce i pamet: Zašto je emocionalna inteligencija važnija od IQ-a" besplatno je predavanje namjenjeno roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom, mladima i obiteljima koja će diljem Hrvatske održati Maja Bonačić i Sanja Ivanušević Grgas, psihologinje.

Mnogo se govori o načinima kako da djecu učinimo pametnijima jer imamo ideju da što su pametnija, to će bolje proći u životu. No ono što nam istraživanja i praksa govore jest da inteligancija nije glavni faktor o kojem će ovisiti uspjeh i sreća djeteta. Jeste li znali da upravo emocionalna inteligencija više od IQ-a utječe na uspjeh djeteta u školi, poslu, životu i odnosima općenito?
I dok se IQ zapravo ne može povećati, mnogo toga možemo učiniti da unarijeđenje emocionalnog i mentalnog zdravlja.

Kako djeci dati pravi vjetar u leđa da iskoriste sve svoje sposobnosti i odrastu u sposobne i zadovoljne odrasle?
Kako zaista poticati rani razvoj djeteta?
Kako neprimjereno poticanje inteligencije može štetiti razvoju? neka su od pitanja na koja odgovore možete dobiti na predavanju u Zagrebu od Sanje Ivanušević Grgas.

Provjerite zašto se na Majinim i Sanjim ... predavanjima traži mjesto više.

Veselimo se ponovnim druženjima i novim susretima ovo proljeće.

Maja i Sanja

"Kako rastu srce i pamet?" serija je predavanja Maje Bonačić (Udruga „Oblačić“, udruga-oblacic.hr) i Sanje Ivanušević Grgas (Centar za terapiju igrom, ceti.hr) koje su stručno utemeljena i praktično provjerena, namjenjena sručnjacima koji rade s djecom i roditeljima.


"Čarobna svjetiljka" edukacija je za stručnjake koji rade s djecom a koji žele nadograditi znanja o radu s djecom suvremenim spoznajama i s osobitom naglaskom na usvajanje praktičnih vještina.


O voditeljicama i edukaciji više potražite na www.ceti.hr, facebook.com/carobnasvjetiljka, https://www.facebook.com/centar.terapijaigrom i https://www.facebook.com/UdrugaOblacic


O predavačici:


Sanja Ivanušević Grgas, dipl. psiholog, terapeut igrom, Centar za terapiju igrom www.ceti.hr).
Sanja ima dugogodišnje iskustvo rada u terapijskom radu s djecom i edukaciji stručnjaka. Educirana je iz različitih pristupa terapije igrom (Child – centered play therapy, filial play therapy, „Learn to play“ „Test svijeta“, Integrativni model, Theraplay) kao i iz područja vođenja grupa, te niz godina radi na osobnom i profesionalnom razvoju odraslih. Vodi edukacije za stručnjake mentalnog zdravlja, odgajatelje i učitelje iz područja dječjeg razvoja i terapije igrom (Čarobna svjetiljka). Kao suradnik Međunarodne akademije za terapiju igrom i psihosocijalne projekte (INA-PTSP) sudjelovala u projektu „Rastimo zajedno“ u Nigeriji kao edukator stručnjaka koji rade s djecom. Redoviti je gost časopisa i TV emisija, kao i gost predavač na fakultetima.
  Prikaži više Prikaži manje

564 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.