Naslovna  >  Klub mladih Split  >  WordPress radionice
 
Naslovna  >  Klub mladih...  >  WordPress ra...

WordPress radionice

11.04.2017.
19:00
-
12.04.2017.
21:00

Klub mladih Split u suradnji sa Locastic organizira radionice iz Wordpressa. Radionice će se održavati u prostorijama Kluba mladih 11. 4 i 12.4 od 19:00 do 21:00 te svi polaznici moraju ponijeti vlastito računalo

WordPress radionice namijenjene su svima koji su zainteresirani naučiti kako mogu izraditi i objaviti vlastitu web stranicu.

WordPress je jednostavan za početnike i uz malo uloženog vremena može dati impresivne rezultate.Upravo je to i razlog zbog kojeg se danas koristi na 25% web stranica na internetu.

Polaznici će na radionicama naučiti:
- instalirati wordpress
- upravljati sadržajem web stranice
- instalirati teme i dodatke
- registrirati domenu
- zakupiti server
- svoju wordpress stranicu objaviti online.

O voditelju
Luka Smolčić s web stranicama se počeo baviti dok je bio u srednjoj Grafičkoj školi prije 10 godina. Prije dvije godine počeo je održavati wordpress radionice kojima želi približiti web mladim ljudima kojima bi to znanje moglo biti korisno o ostvarivanju nekih vlastitih ideja. Od nedavno radi s web i mobile development agencijom Locastic gdje usavršava svoje znanje i radi na zanimljivim projektima.

Brojl polaznika/ica je ograničen.Radionice su besplatne.Prijave ... možete slati na klubmladih.split@gmail.com Prijava mora sadržavati ime i prezime te razlog zašto se prijavljujete. Za sve informacije i upite se također možete javiti na e-mail klubmladih.split@gmail.com   Prikaži više Prikaži manje

25 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.