Naslovna  >  Croazia Pula  >  Wedding Day Run
 
Naslovna  >  Croazia Pula  >  Wedding Day...

Wedding Day Run

13.09.2017.
17:00
 Croazia Pula

Projekt Wedding day RUN u organizaciji Business Cluba ima za cilj kroz zanimljiv i zabavan način predstaviti salone vjenčanica iz cijele Hrvatske i šire sa njihovim najboljim haljinama.

Ako se pitate kako?
Organiziramo utrku u vašim najboljim vjenčanicama...
Na Wedding day run day-u imate priliku da vaš salon i vašu najbolju vjenčanicu predstavite na novi, zanimljiv i zabavn način kroz utrku kroz grad. Nakon utrke 3 salona koja osvoje 1,2 i 3 mjesto imaju još dodatnu priliku ispričati svoju priču kroz večernji event Business Cluba gdje svi skupa nastavljamo druženje uz Networking panel.

Prijaviti se mogu svi saloni vjenčanica

KOTIZACIJA za sudjelovanje iznosi 1000,00 kn

Što je vaša obveza: osigurati vjenčanicu kojom želite predstaviti svoj salon, pronaći djevojku koja će utrku u vjenčanici i štiklama odraditi u vaše ime (ukoliko nemate curu koja to može obaviti, Business Club će se pobrinuti da pronađe curu umjesto vas).
Kotizacija obuhvaća:
- sudjelovanje
- organizacija
- frizura modela
- šminkanje modela
- Večera na večernjem dijelu eventa Business Cluba za 1 osobu – za više osoba se nadoplaćuje – dogovoriti ćemo neku povoljnu cijenu za sve dodatno zainteresirane
- fotografije ... u digitalnom obliku sa cijelog eventa
- promocija prije, tijekom i nakon eventa na web stranicama Cluba, i društvenim mrežama
Pobjednici dobivaju i intervju u časopisu Poduzetnik koji će izaći u listopadu, a svi koji prisustvuju biti će naravno navedeni kao sudionici wedding run-a.

Najavu eventa medijski pokrivaju TV Istra, regional express, časopis poduzetnik, Glas Istre, eIstra, poslovna događanja, Business Club, poslali smo i na RTL i Novu TV (još čekamo odgovor).
Večernji dio eventa održat će se pod temom „Vjenčanja u Hrvatskoj“ po principu Networking panela gdje će prisutni imati priliku postavljati pitanja gostima. Gosti večeri biti će vlasnici salona vjenčanica koji osvoje 1,2 i 3 mjesto u utrci, te organizacija vjenčanja specijalizirana za vjenčanja u Hrvatskoj i jedan profesionalni fotograf koji vjenčanja ispriča kroz posebnu priču.
Svakako ćemo vas obavijestiti o svim novostima koje budemo imali tijekom organizacije. Ukoliko imate neke ideje svaka nam je dobrodošla na razmatranje.

Nadamo se uspješnoj suradnji
Želimo vam puno uspjeha i smijeha u svakom vašem danu.

Team Business Club-a
  Prikaži više Prikaži manje

9 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.