Naslovna  >  Jyotish astrologija & Vastu - Dean Valentić  >  Webinar o Arudhama u đjotiš astrologiji
 
Naslovna  >  Jyotish astr...  >  Webinar o Ar...

Webinar o Arudhama u đjotiš astrologiji

22.03.2018.
18:00
 Jyotish astrologija & Vastu - Dean Valentić

Za četvrtak 22.3. u 18 sati pripremam webinar o arudhama u đjotiš astrologiji.
Arudhe (odrazi ili refleksije) su koncept opisan u Brihat Parašara Hora Šastri, ali se vrlo malo upotrebljava i poznaje. Pokušati ću rasvijetliti upotrebu raznih arudha, ali na početku svega objasniti što su to zapravo arudhe.
Webinar zahtijeva minimum astrološkog znanja, a to znači da znate prepoznati planete u znakovima i kućama te koliko-toliko značenje kuća i znakova u natalnoj karti.

Webinar će se odvijati uz pomoć aplikacije (ili programa) Zoom koji možete instalirati na svoju napravu (računalo, tablet telefon) ovdje:
https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362033-Getting-Started-on-PC-and-Mac
Možete probati i na ovoj poveznici koja će odmah instalirati program na vaše računalo (7,7, MB):
https://zoom.us/support/download

Zoom je vrlo jednostavna aplikacija koja se stvorena za održavanje webinara i svatko tko želi prisustvovati webinaru treba instalirati ovu aplikaciju.
Cijeli webinar će biti snimljen u audio i video formatu i svi koji prisustvuju dobiti će i snimak svega. Pripremiti ću i pismene materijale gdje će biti svi potrebni detalji.
Svi materijali moći će se dobiti i naknadno što ... znači da ako ne možete u tom terminu prisustvovati webinaru svejedno možete dobiti video, audio i pismene materijale i učiti na taj način.
Svi zainteresirani javite mi se u inbox i pošaljite svoj e-mail jer ću neposredno prije početka webinara poslati e-mail sa pozivom na webinar. U mailu ćete kliknuti na poveznicu koja će vas odvesti direktno na webinar, vrlo jednostavno :-)
Donacija za prisustvovanje webinaru je 100 kuna ili 14 eura.
Vidimo se na Zoom-u u četvrtak 22.3.2018. u 18:00 sati.
  Prikaži više Prikaži manje

4 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.