Naslovna  >  DURA Razvojn...  >  Vrtlarenje u...

Vrtlarenje u skladu s prirodom

10.04.2018.
18:00
 DURA Razvojna Agencija Grada Dubrovnika / Dubrovnik's Development Agency

DUBROVAČKA RAZVOJNA AGENCIJA DURA D.O.O. organizira u svojim prostorijama u utorak, 10. travnja s početkom u 18:00 sati predavanje "Vrtlarenje u skladu s prirodom" i razmjenu domaćeg sjemenja.
Na predavanju ćete saznati kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva. Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt, otkriti će vam prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane.
Silvija Kolar–Fodor, bavi se biovrtlarenjem od 2006. godine a predsjednica je udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”. Predavačica je i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", dnevnikom “Večernji list”, magazinom Jutarnjeg lista "D&D VRT", časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... Zaljubljenica je u prirodu i dugogodišnja biovrtlarka.

Nakon predavanja ... održati će se razmjena domaćeg sjemenja Silvije Kolar-Fodor.
Mjesto održavanja: DUBROVAČKA RAZVOJNA AGENCIJA DURA D.O.O, BRANITELJA DUBROVNIKA 15, DUBROVNIK

Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem maila: mhrnic@dura.hr ili telefonom 020/640-275 do utorka 10. travnja 2018 godine.
  Prikaži više Prikaži manje

28 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.