Naslovna  >  Klub Zona  >  Volontiraj u Klubu Zona
 
Naslovna  >  Klub Zona  >  Volontiraj u...

Volontiraj u Klubu Zona

09.11.2016.
19:00
-
23.11.2016.
19:00

Info zona je raspisala natječaj za volonterske pozicije:

- fotografa,
- izvjestitelja te
- organizatora događanja u Klubu Zona.

Komunikativne i kreativne osobe željne stjecanja i usavršavanja novih vještina imaju priliku volontirati u poticajnom i proaktivnom okruženju, uz kontinuirani rad s mentorima koji će im kroz individualne konzultacije prenijeti svoje bogato iskustvo. Prilika je to i za osobni i profesionalni razvoj, te za stjecanje i unapređivanje poslodavcima atraktivnih vještina. Dovoljno je do 23. studenog ispuniti prijavnicu dostupnu na www.klub.infozona.hr.

Angažman fotografa i izvjestitelja usmjeren je izvještavanju javnosti o događanjima u Klubu Zona, poticanju kreativnosti te usavršavanju fotografskih vještina, odnosno, usvajanju osnovnih pravila novinarstva. Od volontera na ovim pozicijama očekivat će se oko četiri sata volonterskog rada mjesečno, a zadatke će dogovarati i većim dijelom realizirati u Klubu Zona, uz osiguranu opremu.

Na poziciji organizatora događanja, od volontera će se očekivati oko osam sati volonterskog rada mjesečno. Osim povećavanja broja aktivnosti u Klubu Zona, svrha ove volonterske pozicije je i razvijanje organizacijskih sposobnosti ... volontera, usavršavanje njihove poslovne komunikacije te usvajanje osnova odnosa s medijima. Uz mentore, volonteri će osmišljavati događanja (izložbe, kvizove, predavanja i slično), dogovarati korake realizacije, kontaktirati suradnike i dogovarati provedbu te sudjelovati u realizaciji događanja.


Ispuni prijavnicu na www.klub.infozona.hr!

[ www.klub.infozona.hr ]
  Prikaži više Prikaži manje

Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.