Naslovna  >  Surya  >  Volimo sebe, ciklus 6 radionica, 6. Ja jesam Ljubav
 
Naslovna  >  Surya  >  Volimo sebe,...

Volimo sebe, ciklus 6 radionica, 6. Ja jesam Ljubav

03.06.2017.
18:00
 Surya

Volimo sebe

U današnjem ubrzanom načinu života često zaboravljamo ono najvažnije, a to je kontakt sa samim sobom, svojim talentima željama, snovima i prečesto potiskujemo svoje istinske osjećaje.
Prolazeći tako kroz dane našeg života, mi zaboravimo tko smo i živimo živote drugih ljudi, ispunjavamo očekivanja društva, zadovoljavamo sa željom da se uklopimo i budemo prihvaćeni.
U ovom ciklusu od 6 radionica pronaći ćemo sve one blokade koje ste napravili u svom životu i koje su vas udaljile od vas samih i od vaše istinske prirode, a samim time ste zaboravili tko ste vi i ne vidite više vašu istinsku ljepotu , te ste zaboravili voljeti sebe.
Svaka radionica je tematski usmjerena na određene dijelove našeg postojanja, slijedećom dinamikom:
1. Moje tijelo - Hram moje duše
2. Moja obitelj - Genetski imprint
3. Moji preci - Karmički imprint
4. Moji odnosi - Prilika za rast
5. Moja Kreacija - Materijalni svijet
6. Ja jesam Ljubav
Podijeljeno u 6 radionica koja svaka traje 3 sata i održava se subotom od 17 do 20 sati svaka 4 tjedna u slijedećim terminima:
21.01., 18.02., 18.03., 15.04. 13.05. i 10.06.

Radionice možete polaziti samostalno, ali preporučujemo da se odlučite za cijeli ciklus jer ... ćete na taj način dobiti puno više.
Cijena svake radionice je 200 kn, a ako se odlučite za cijeli ciklus, dobit ćete jednu na poklon od nas. To znači 1000 kn za ciklus od 6 radionica.
Kroz radionice će vas voditi Alida Del Bianco, voditeljica našeg centra, terapeut, coach, energetski iscjeljitelj i duhovni učitelj. www.thetahealing.hr)

Prijave ovdje u inbox, na naš mejl alida@surya.hr ili 0996751745.

Namaste
  Prikaži više Prikaži manje

5 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.