Naslovna  >  Sax Klub Hrvatskih Glazbenika  >  Vokalni kolaž u Saxu
 
Naslovna  >  Sax Klub Hrv...  >  Vokalni kola...

Vokalni kolaž u Saxu

11.04.2017.
21:00
-
12.04.2017.
00:30

Što? - Cjelovečernji vokalni koncert.
Tko? - Amaterapeuti, Cajklapa i Brijachi!
Kad? - 11.4. u 21:00 sat
Gdje? - Sax Klub Hrvatskih Glazbenika
Upad? - Ma samo 10 kn

Voliš klape? Ili možda preferiraš barbershop quartet?
Voliš a capellu i glazbenu komediju?
Voliš vokalne cover bandove?
Ako je odgovor na barem jedno od tih pitanja potvrdan, nema druge nego doći na vokalnu večer u Sax 11.4.!
Ako je odgovor 'ne znam', pogledaj duboko u sebe i upitaj se:

Zanima li me koje sve različite oblike može poprimiti vokalno muziciranje? Koliko je širok taj spektar glazbene varijacije? Želim li proširiti svoje horizonte i čuti nešto novo, nešto što nikad još nisam čuo?

Ako je pak odgovor na neko od tih pitanja potvrdan, vokalna večer u Saxu pravo je mjesto i za tebe, jer će te tamo dočekati šareni kolaž pjevačkih ansambala, glazbenih izričaja i žanrova kanaliziranih kroz ove divne ansamble o kojima nešto niže možeš pročitati nešto više.

Nema toga svaki dan bilo gdje.

Amaterapeuti

Vokalno-instrumentalni sastav koji aktivno djeluje od 2015. godine, a u radu ih vodi uvjerenje da prava frekvencija i prava riječ čine srž pravog ozračja. S fokusom na vokalnu izvedbu probranog repertoara sačinjenog ... od obrada manje i više popularnih pjesama pozitivne i/ili nostalgične tematike i/ili zvuka žele, prije svega, stvoriti ljekovitu atmosferu.
https://youtu.be/jS8hj0T9ja8

Cajklapa

Prije otprilike tri godine, u sklopu humorističnog skeča u studentskoj predstavi, nastao je mješoviti vokalni ansambl Cajklapa. Jednako neobavezno i neozbiljno nastavila je s radom, a svoj izričaj pronašla u pokušaju da spoji nespojivo.
Uz natruhe postmodernizma i eklekticizma, kroz prizmu ironije i satire, miješa možda naoko kontradiktorne žanrove, u rasponu od trasha, preko popa i rocka, sve do pravih pravcatih cajki, a sve to filtrira kroz formu 'klape', odnosno a capella pjevanja.
Od njihovih skromnih početaka stvari su eskalirale pa je sastav završio i u polufinalu hrvatskog SuperTalent showa, a djelovanje mu obilježava dobar duh i neopterećena zabava.
Ako pak inzistirate na etiketi, Cajklapa je ponekad klapa koja ponekad pjeva cajke. Pa si vi mislite:
https://youtu.be/aozzEIS5P0Y

Brijachi

Brijachi su tek nedavno osnovani četveročlani a capella sastav koji njeguje tradicionalni barbershop izričaj toliko svojstven Hrvatskoj. Ovi dečki imaju previše obaveza i previše slobodnog vremena, a specijalnost im je balkanski engleski. Uz tradicionalni barbershop izvode i nešto malo klapske glazbe s naglaskom na rugalice. Njihov je moto: "Jel može pauza?"
  Prikaži više Prikaži manje

115 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.