Naslovna  >  Klub Močvara  >  Večer mađarskih kantautora: Duke Bluebeard, András Upor, Eine
 
Naslovna  >  Klub Močvara  >  Večer mađars...

Večer mađarskih kantautora: Duke Bluebeard, András Upor, Eine

30.11.2016.
21:00
 Klub Močvara

SRIJEDA 30.11.2016. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 25KN

Začarana Močvara predstavlja:
VEČER MAĐARSKIH KANTAUTORA

Možemo li zamisliti bolji završetak mjeseca studenog ako vam kažemo da nam u goste stižu naši susjedi mađari i u naramku, osim hladnog jesenskog dana nose i tople autorske pjesme? Ne možemo naravno. Ova Začarana Močvara je posebna jer ćemo po prvi puta ugostiti mlade mađarske kantautore i konačno čuti kakvi su su stihovi s one strane Mure i Drave. Kao domaći support zasvirati će svima poznat kantautor, skriven pod kodnim imenom "Eine".

Duke Bluebeard (Mađarska)
http://dukebluebeard.euwww.youtube.com/watch?v=-ClWsvYM3r8

A. D. Lukacs Duke Bluebeard je kantautor i multi-instrumentalist koji živi i djeluje u Budimpešti. Prvi demo "Summer is Dead" je snimio 2013. godine, nakon čega je nastupao u raznim projektima mađarske underground scene. Introspekcija u izrazu samo je jedan mali djelić njegovog tajnovitog izraza, a prepoznatljiv raspon glasa kreira harmonije koje često idu puno dalje od riječi. Na prvom gostovanju u Močvari predstaviti će pjesme sa debi albuma "Friend or Foe" koji je izašao u ožujku ove godine za izdavačku kuću Lone Waltz Records.

András Upor ... (Budimpešta)
http://andrasupor.com/www.youtube.com/watch?v=g7-87O6z03I

Andras Upor je kantautor iz Budimpešte. Njegova glazba ima korijene u delta i country blues-u s primjesama rock glazbe 60-tih i 70-tih prošlog stoljeća. Njegov energični nastup i upečatljiv stil pjevanja i sviranja često daju osjećaj kao da slušamo koncert čitavog benda. Debi album "Let the song work on you" izlazi 2015. godine s kojim će se i predstaviti na svome prvom koncertu u Zagrebu.

Eine (Zagreb)
http://seine.bandcamp.com/www.youtube.com/watch?v=xpcIiAXUbc4

Eine je misteriozni pojedinac koji sjedi-leži-stoji-jede-spava-sanja iza projekata Vlasta Popić te njegova tekućeg odlijeva mozga Seine. U svom autonomnom izričaju "Eine", pojedinac izvodi starije ili manje poznate, ili naprosto drugačije pjesme svojih prijašnjih i sadašnjih projekata, uz neke drage mu srcu obrade.

Začarana Močvara je projekt koji nastavlja tradiciju organiziranja koncerata intimnijeg ugođaja, pod umjetničkim vodstvom Nine Romić. Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.
  Prikaži više Prikaži manje

26 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.