Naslovna  >  DEPO klub  >  UVB at DEPOklub, Zagreb
 
Naslovna  >  DEPO klub  >  UVB at DEPOk...

UVB at DEPOklub, Zagreb

06.05.2017.
23:00
-
07.05.2017.
06:00

06.05. Subota @ DEPOklub, Zagreb

UVB (mord-body-theory)
HVN aka Hadji
Teo Harouda

Start: 23h, Ulaz 40kn prije 00h, a nakon 60kn

UVB - Info

UVB je pseudonim francuskog DJ-a i producenta Sébastiena Michela. 2009. godine krece odlucno u smjeru techno producenta makar je međuvremenu eksperimentirao s različitim glazbenim stilovima sa svojim partnerom Jean Redondom pod pseudonimom "Daxyl", gdje je oblikovao svoj ukus za sirove i tvrde tonove.

UVB se usredotočio na techno projekt od 2013. godine kada je počeo razvijati vlastitu verziju live acta koji je bio samo sastavljen od vlastitih produkcija i pustao ga u klubovima u Berlinu (Urban Spree, Tresor).
U 2014. objavio je prvi EP na Rotterdamovoj etiketi MORD, nakon čega slijedi dvostruki paket "Second Life" koji su obje podržavali neki od najvećih imena Techno scene, kao što su Surgeon, Marcel Dettmann i Tommy Four Seven. .

Godina 2015 označila je značajan napredak na DJ i producentskoj sceni, pa je Odlučio posvetiti puno radno vrijeme produkciji glazbe i nastupajući kao DJ.takoder kao dj je počeo obilaziti Europu, Aziju i Južnu Ameriku, pustajuci u najvecim techno institucijama. (Berghain, Factory 010, Concrete ..) Nastavio je snimati ... i izdao još jedan EP na Fracture, nakon čega slijedi njegov prvi LP «Life» na MORD labelu krajem godine.

Kao i do sada, UVB uvijek radi na novoj glazbi, a u pripremi je za pokretanje vlastite etikete «The Body Theory» i pruža svoju vlastitu viziju Techna kroz brojne dj nastupe širom svijeta.
  Prikaži više Prikaži manje

141 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.