Naslovna  >  MSU Zagreb  >  Upoznaj dizajnera u MSU: Marko Zubak & Papertoys
 
Naslovna  >  MSU Zagreb  >  Upoznaj diza...

Upoznaj dizajnera u MSU: Marko Zubak & Papertoys

24.03.2018.
11:00
 MSU Zagreb

Ciklus ‘Upoznaj dizajnera u MSU’, u sklopu kojeg vam predstavljamo najbolje od dizajna s hrvatskim potpisom, ovoga puta u MSU Shop dovodi zagrebačkog umjetnika Marka Zubaka, jedinog predstavnika 'paper toy scene' u Hrvatskoj. Inače slikar i kipar, autor zanimljivih igračaka od papira uvršten je među petnaest najboljih u tom području umjetnosti u svijetu, a osim što ćete ga u subotu kroz razgovor na početku susreta moći upoznati, vidjet ćete i njegovu veliku prostornu intervenciju, posebno osmišljenu za naš dućan.

Nakon razgovora, originalne igračke od papira, koje u likovnim pričama Marka Zubaka žive kao skulpture, reljefi i instalacije, na radionici 'Anonimni službenik', uz Markovu pomoć, i neki od vas dobit će priliku osmisliti, izraditi te tako ispričati vlastitu 'paper toy priču'.
Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na radionici 'Anonimni službenik' potrebno je se prethodno najaviti do petka, 23. ožujka 2018. do 15 sati putem e-maila eduakcija@msu.hr. Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i požurite s prijavama!
Dob sudionika: 18+

Usto, tu je i još jedan razlog zašto nipošto ne biste trebali propustiti ovaj susret: papirnate robote 'Paperbotse' Marka Zubaka u subotu ćete u našem dućanu moći kupiti po promotivnim cijenama!

17 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.