Naslovna  >  Crkva  >  Trashy 90's - Backstreet's back, alright!
 
Naslovna  >  Crkva  >  Trashy 90's...

Trashy 90's - Backstreet's back, alright!

02.12.2016.
22:00
-
03.12.2016.
04:00

Prosinac je mjesec s trideset jednim danom. Uz ime mjeseca vezuje se više priča. Prva kaže da je ime dobio po riječi ‘prositi‘, jer se u tom mjesecu puno prosi. Adventski je običaj obilaziti kuće te pjevati i prositi darove, ili se pak misli na povećani broj prosjaka pred crkvama. Druga verzija povezuje ime sa zimskim suncostajem, jer sunce prosine, odnosno sunce se ponovno rađa i dani nakon solsticija postaju duži. Kod Rimljana je prosinac bio deseti mjesec u godini, stoga mu je latinsko ime decembar, što dolazi od riječi decem (deset).

Treš žurka počinje u 10 sati navečer, a za ufur ćete izdvojiti 10 kunica do 11 sati navečer, a nakon toga, isti ćete platiti 20 kunica.

Za sve one koji na žurku dođu u treš izdanju (obučeni u stilu devedesetih), ufur je za njih 10 kunica cijelu noć

Od 10 sati navečer na šanku vas čeka med u ekstra punjenju 2u1! Što u prenesenom značenju znači da sretni sat traje do 11 sati navečer.

U točno 11 sati navečer počinje drugi dio sretnog sata! A to znači da će se u ponudi naći pet koktela, a svaki će vas koštati samo 35 kn. Kužiš!? Platiš jedan dobiješ dva do ponoći.

Kokteli:

Nick
Howie
Kevin
Brian
A.J

Za DJ pultom će nas uveseljavati DJ Mlaky! Kao ... i do sada nas očekuju najtreš trake u najfinijim miksevima na najfinijem treš partiju u gradu!

Obavezna lektira:

Technotronic - Pump Up The Jam
https://youtu.be/9EcjWd-O4jI

Haddaway - What Is Love
https://youtu.be/HEXWRTEbj1I

Vlatka Pokos - Kad će taj petak
https://youtu.be/IzJUSZMe7w4

ET - tek Je 12 Sati
https://youtu.be/ECKzv7cH88A


Vidimo se u Crkvi!
  Prikaži više Prikaži manje

127 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.