Naslovna  >  SKCNS Fabrika  >  To Be Punk. Festival//Promo Gig: Bull Brigade / Mad Beat
 
Naslovna  >  SKCNS Fabrik...  >  To Be Punk....

To Be Punk. Festival//Promo Gig: Bull Brigade / Mad Beat

28.04.2017.
21:00
-
29.04.2017.
00:00

BULL BRIGADE dolaze iz Torina, industrijske prestonice, ali i jednog od najbitnijih uporišta hardcore/punk scene u Italiji. Bend koji je prošle godine obeležio deceniju postojanja sačinjavaju ljudi sa velikim iskustvom na tamošnjoj punk, ali i skvoterskoj sceni, kao i na tribinama lokalnog fudbalskog kluba. Svojom energičnom kombinacijom oi!, punk, hardcore i rock'n'roll zvuka koju su predstavili na albumima "Strade Smarrite" i "Vita Liberta" postali su jedan od najpopularnijih bendova u Italiji, a zbog ubedljivih "živih" nastupa u gotovo svim delovima Evrope važe i za jedno od najaktuelnijih imena današnje globalne streetpunk scene.
https://www.facebook.com/bullbrigade
https://bullbrigade.bandcamp.com/

MAD BEAT je još jedan bend iz Torina. Postoje tri godine, i iza sebe imaju objavljen album na kom se susreću muzički uticaji od klasičnih '77 punk bendova poput Clash-a do modernijeg zvuka poput Rancida, a poseban pečat daje pevanje na italijanskom jeziku.
https://www.facebook.com/madbeatpunkrock
https://soundcloud.com/mad-beat-274238803/sets/ancora-domani

Domaću scenu ovog puta predstavlja FISKALNI RAČUN iz Bečeja, trenutno jedan od najaktivnijih domaćih bendova. Njihov himnični ... oi!/punk na koncertima je uvek praćen horskim pevanjem publike i atmosferom koja lako preraste u žurku za sve prisutne.
https://www.facebook.com/Fiskalni-Račun-346899525453017
https://fiskalniracun.bandcamp.com/

Prodaja ulaznica na biletarnici SKCNS Fabrike po ceni od 400 dinara.
  Prikaži više Prikaži manje

119 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.