Naslovna  >  Merag, Tarej, Cres  >  Tides Of Youth Festival 2017.
 
Naslovna  >  Merag, Tarej...  >  Tides Of You...

Tides Of Youth Festival 2017.

30.06.2017.
15:00
-
02.07.2017.
22:00

Iz dubokih šuma Tramuntane ponovno se izdiše zrak u smjeru Tareja gdje ćemo se i ove godine okupiti na tri dana i dvije noći udisati, svu silinu manifestacija flore, faune i zvukom nošenih vibracija.


▲ TIDES OF YOUTH FESTIVAL 2017. ▲
psychedelic rock, trance, dub festival
30.6. - 2.7. 2017.
Tarej, Cres

Društveno poduzetni eksperiment nekolicine entuzijasta iz svih dijelova zemlje predstavljaju vam treće izdanje Tides Of Youth Festivala, autonomnog diy projekta koji svake godine ima za cilj promovirati i okupiti ljubitelje muzičkih diverzija u trance, dub, ambient i instrumentalnom izričaju.
U suradnji sa Klubom Mladih „Susajda“, Centrom za mlade iz Čakovca „CEZAM“, Autonomnim Kulturnim Centrom „Attack“, Offcycles kolektivu te članovima riječke nezavisne scene i gradom Cresom i ove godine ćemo se okupiti na novoj lokaciji unutar Tareja, ne bi li dozvolili samima sebi par dana bivanja usredotočeni na jedinstvenu prirodu uz rezonantni nam zvuk psihodelične muzike.

Postojeća budućnost festivala je svijetla i optimistična, ali sa nužnim promjenama.
Znamo da održivost i poštovanje prema prirodi koja nas trpi tih par dana jest ono što moramo znati očuvati.
Kao i sve u prirodi, situacija ... se ponovno rađa i stvara unutar nove lokacije na poluotoku Tareju i za ostvarenje punog potencijala nije dovoljno samo vrijeme.

Sa zadovoljstvom možemo objaviti da će se TOY 2017. održati u kompaktnijoj varijanti, limitiranog broja ulaznica ( 500 ) te preseljenje festivala na lokaciju uz more i upravo onoliko prostora koliko je potrebno da zadržimo ambient i osjećaj samog festivala kakvog pamtimo uz jedinstvenu kombinaciju šumske atmosfere.

Sad kada smo se smjestili, vrijeme je da pozovemo na ovogodišnje okupljanje dosljedno prateći zvuk koji će stvoriti neka nova sjećanja na jedinstveno sačuvanom i prekrasnom jadranskom otoku!


👽 TRANCE JUNGLE 👽

Kroz manifestacije nesvijesti stvaraju se začudne audiovizualne konstrukcije u jednom šumarku gdje plemena čvrsto utiru nove puteve u otkrivene dimenzije. Za sve psihonaute i one koji će tek postati donosimo vam čitav niz psihodeličara bržih i energičnijih ritmova.

U šumi Tareja nastat će skladna džungla najzačudnijih ambasadora trance kulture, a uz intezivan miris morskoga zraka i kadulje provest će nas u svim muzičkim smjerovima, slučajnim kombinacijama okolnosti stvarati nova stara plemena i ponoviti iskonske plesne korake.

● 3LOWBEAT ● 3TT ● ALLAN ● BIG FOOT ● DAMZAH ● ĐERRI ● HUZ DET ● KALA ● MAYIX ● PILA ● PONCIJE PILAT ● PSYMUSTAFA ● STIKK ● VAL VASHAR ● VERT3X ● WINPA ●

POWERED BY:
SASO MANGE SOUND SYSTEM

Za dekoracije će se pobrinuti ekipa iz Cupus Kactusa, a za stage design i vjing vizualni umjetnici Dimension Tricks i NaaNaa.

🔊 DUB JUNGLE 🔊

Kao i prošle pa tako i ove godine morska struja je opet promijenila tok i stabilizirala smjer prema uvali Tarej te ponovno stvorila izvor koji iz dubine prošle godine raste dalje prema zvuku duboko ukorijenjenom u Tides Of Youth Festival.
Podzemne vode i jake morske struje intezivno rezoniraju sa energijom basa koji će protresti svaki atom živih bića i u konačnom zbroju postati koherentni sa čitavim mikrokozmosom Tareja.
Dub plemena učinit će taj ples i poravnati sve smetnje u projekciji slike koja natapa tako nam drage basovite valove.

● BASS MATTERS ● DUBOLIK ● JAHSTICE SOUND ● MONODREAD ● PRANCING D ● SANDOKAN HI FI ● SLAVONIJA VIBES ● LOW FREQUENCY ● WARRIOR CHARGE ● ZU - BAM ●

POWERED BY:
WARRIOR CHARGE SOUND SYSTEM

Crvena zvijer koja nemilo voli svoje dubere od 2006. godine, obuzet će svakog tko mu se nađe na putu.
Warrior Charge je dub sound sa korijenima u DIY nezavisnoj sceni, cilj im je širiti pozitivne poruke, surađivati s ostalim soundsystemima, glazbenicima i ljudima koji stvaraju bolji svijet.
Do sada su dijelili pozornicu s legendama kao što su Jah Shaka, Zion Train, Aba Shanti, Channel One, The Disciples i drugi te sa svojim crvenim soundsystemom nastupali na mnogim talijanskim festivalima (Zion Station, Festintenda, Heartical Vibes), a od prije koju godinu su i rezidenti dub stagea na Seasplashu.


⚛ MENTAL EXPERIMENTAL ⚛

Dok šum mora, miris kadulje i smilja vraća osjetila u balans naša dnevna druženja nastavit će se uz ambientalnu elektroniku svih vrsta i načina. Osvježavajući napitci, organska hrana i dobra glazba strujit će niz vjetar do večernjih sati, a trenutak odrediti smjer zvuka.
Dnevna točka spajanja biti će mjesto kontemplacije nakon noćnih zvučnih intervencija i plesnih eskapada.

● BAKIN UNUK ● CHILLIN GLOW ● HORROR SOUND live! ● KONTRA ● MAYIX ● PILA ● VAL VASHAR ● UYULALA ● VAYU ● ABOGGAJEBO ● KIWI IN SPACE ● SHOSHANA
● LAZY LOBSTERS ●


🎼 INSTRUMENTAL ♫

Instrumentalni dio ove priče čine muzičari koji dolaze u srce Tareja pretočiti svoje izmjenične razmjene zvuka u svu silinu igre efekata kroz instrumente.
Dan ne postoji bez noći pa tako ni ambientalno bez instrumentalnog. Prijelaz u večer započet će probrana ekipa muzičara čiji pristup postizanju tog određenog psihodeličnog momenta poprilično se razlikuje, ponekad i drastično, no svi do jednog pružaju upečatljivo iskustvo putovanja svemirima kroz zvuk, pa i sliku.
Vozit će vješto, bubnjat će glasno i otvoriti vrata svim varijantama slojevitosti u stvaranju psihodeličnog zvuka neovisno o žanru.

● CARNAVAL ● DALIBOROVO GRANJE ● EMPHASIS ● LOST LUCID ● PSYCHEDELIC ORCHESTRA ● THE FREAK FOLK OF MANGROVIA ● WAITAPU ●


<<< VISUAL ARTWORK: gospon Kiwi >>>


➟ ŠANKOVI I KUHINJA

Također, ne smijemo Vas ostaviti žednima i gladnima, stoga će na festivalu biti više šankova koji će zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih! Osim alkoholnih pića, bit će i pitke vode radi činjenice da je lokacija festivala podosta udaljena od prvih mogućih trgovačkih centara. A uza sve to pripremamo i organsku te mesnu trpezu za sve vrste sladokusaca.


➟ KAMPIRANJE NA TAREJU

Osigurat ćemo Vam i adekvatan dio šumskog krajobraza za spavanje u čijoj blizni će biti dostupne toalete, pitka voda, na vama je da ponesete šatore, vreće za spavanje i sav ostali asortiman!

NAPOMENA: paljenje vatre je NAJSTROŽE ZABRANJENO!
Ulaz u kamp se neće naplaćivati, a pravo pristupa kampu će imati svi posjetitelji koji su kupili festivalsku kartu.


➟ ULAZNICE

Naši agilni psihodelični ambasadori omogućit će vam ulaznice na nekoliko lokacija:
Čakovec, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar, Zagreb.

-> link: http://www.tidesofyouth.com/toy-festival-opcenito/ulaznice/kontaktiraj-ambasadora/


➟ POSEBNA OBAVIJEST POSJETITELJIMA!

Ovo je miroljubiv festival koji ne tolerira nasilje bilo kakve vrste, spram osobe pored tebe, spram zemlje na kojoj stojiš. Molimo vas da to imate na umu i da ozbiljno uzmete u obzir.

Dozvolite nam da započnemo i ovogodišnje izdanje Tides Of Youth festivala i ispišemo još jedno poglavlje ove psihodelične priče..
  Prikaži više Prikaži manje

568 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.