Naslovna  >  Beertija Klub  >  The ILLS -Slovačka , City Of Logic -Rijeka
 
Naslovna  >  Beertija Klu...  >  The ILLS -Sl...

The ILLS -Slovačka , City Of Logic -Rijeka

03.02.2017.
10:00
-
04.02.2017.
13:00

Distune vam predstavlja....
The Ills (Slovačka)
City Of Logic (Rijeka)

petak, 3.2.2017. od 22h, @Beertija/Klub
ulaznica:25/40kn
pretprodaja: Dallas music shop Rijeka (Splitska2a) i sustav Entrio.hr
https://www.entrio.hr/event/the-ills-slovacka-3817


The Ills (Slovačka)
http://theills.net/
https://www.facebook.com/theills/

Četveročlana slovačka postava koju čine Martin Krajčir (gitara), Luboš Hodas (bubanj), Peter Berak (bas) i Miro Luky (gitara), započela je svoju skromnu ali zadivljujuću glazbenu avanturu 2008. u malenom stanu u Bratislavi, ispunjenim mnoštvom instrumenata, koje su uzeli u ruke u pauzama poslije igranja playstationa.

Iako ih se svrstava u postrock, u njihovim pjesmama lako je pronaći elemente shogazea, math i progresivnog rocka. Illse najviše zapravo karakteriziraju njihovi live nastupi, na kojima njihova glazbena vještina dolazi do izražaja u intenzivnoj atmosferi dodatno nabrijanoj zauzetim punk stavom vođenim hardcoreom.

Dosad su izdali 4 albuma: To Wish Impossible Things (2010), Splendor (2012), Zoya (2014) i zasad najbolje prihvaćenim Ornamental or Mental iz 2016. i nekoliko Ep-a. Tijekom ovih 8 godina svirali su doslovce posvuda diljem Europe: ... od malih pubova i podruma, umjetničkih galerija i klubova do festivala poput Iceland Aiwaves, Pohoda, Incubate, Colours of Ostrava, Waves Vienna, Waves Bratislava, Wilsonic i Creepy Teepee or Rock For People, a ove godine očekuje ih nastup i na Eurosonicu.
U ožujku 2016. ostvarili su zajedničku turneju sa japanskim Tricotom, a nastupali su i sa bendovima poput And So I Watch You From Afar, God Is An Astronaut, Russian Circles, Rosseta i mnogim drugima.

City Of Logic (Rijeka)
https://www.facebook.com/cityoflogic/

City Of Logic je glasnik zvuka novijega kova, rođen u svemiru. Stvoren je od osnova digitalne forme i analognih svojstava. Najbolje od izabranih zvukova City Of Logica bazira se upravo na vrijednostima tih dvaju aspekata: Dok analogno prenosi snagu, toplinu i život, ono digitalno balansira sa strukturom, točnošću i matričnim podsvjesnim impulsima.
Bubnjar i gitarist - kao promjenjiva struktura i snaga - otpustiti će prema željnima chillax-a, zvukove: ambienta, liquida, chillstepa ali i konceptualne filmske glazbe kao što je prvijenac "Interstellar" - inspiriran istoimenim filmom - koji nas vodi na putovanje dalekom obalom vječnoga svemira.
  Prikaži više Prikaži manje

25 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.