Naslovna  >  Klub.  >  The Black Room - promocija albuma + Brain Production
 
Naslovna  >  Klub.  >  The Black Ro...

The Black Room - promocija albuma + Brain Production

18.11.2016.
21:00
 Klub.

The Black Room

The Black Room je četveročlani bend iz Rijeke osnovan 2014. godine.
Glazbeno se oslanjaju na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova, te neo psihodelije 80ih i 90ih.
Tekstovi su inspirirani osobnim pričama iz grada s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života, a istraživanje, osobna sloboda te društveni statusi samo su neke od tema koje prenose u glazbu.
Debi album izašao je u ožujku 2016. pod nazivom “In This Town Lies A City” te je dostupan za download putem njihove BandCamp stranice:

https://theblackroom-band.bandcamp.com/album/in-this-town-lies-a-city

Album prvijenac nam donosi 12 pjesama, ali i pjesme s vrlo uspješnog EP-a “The Black Room” koji je izašao sredinom prošle godine.
Album je dakle odraz dvogodišnjeg rada benda, koji nastavlja trag spomenutog EP-a, a za single “Closer” je snimljen i video-spot., a ovo će im ujedno biti prvi solo zagrebački koncert i prilika za predstavljanje albuma zagrebačkoj publici.

“Closer”
https://www.youtube.com/watch?v=0ymebw80aZ8

Odlično prihvaćeni album kako od kritike tako i od publike omogućio je bendu koncerte u Hrvatskoj i Sloveniji, od kojih su najzapaženiji onaj u rasprodanom Palachu ... te nastup na Inmusicu 2016.

web:
https://www.facebook.com/TheBlackRoom

Brain Production

Grupa postoji od 2009. godine u četveročlanoj postavi, a od 2014. u peteročlanoj s Ninom Marevićem na drugoj gitari. Krajem 2010. i početkom 2011. snimljen je prvi demo materijal, a u rujnu 2013. završen i izdan prvi album "Osam" s 12 autorskih pjesama. U rujnu 2014. objavljen je prvi single "Tu sam" kao najava za sljedeći album. U međuvremenu su se zaredali brojni festivalski i klupski koncerti, a grupa Brain Production je osvojila mnoge nagrade raznih glazbeno-s

Stilski se najjednostavnije mogu opisati kao žešći alter-rock s progressive strukturom čiji je kostur sastavljen od čvrstih i odriješitih ritmičkih raznolikih tempova te vrlo zanimljivih gitarskih sekvenci u kojima ima svega i svačega. Čas su to grungerske melodije, čas nabrušeni metal riffovi, a ima i vrlo interesantnih eksperimentalnih djelova, kao i nekih detalja koji zamirišu na noiserske efekte. " / "Brain Production je krčka energična progressive punk rock petorka.

Web:
http://www.brain-production.com
https://www.facebook.com/brainproductionmusic/

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 25 kn.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb www.entrio.hr
  Prikaži više Prikaži manje

50 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.