Naslovna  >  Kaptol Boutique Cinema  >  TEDxZagrebLive: The Future You
 
Naslovna  >  Kaptol Bouti...  >  TEDxZagrebLi...

TEDxZagrebLive: The Future You

29.04.2017.
10:00
 Kaptol Boutique Cinema

#TEDxZagrebLive je inspirativni događaj na kojem će se prikazati odabrani govori s ovogodišnje netom završene TED konferencije koja traje od 24. do 28. travnja u Vancouveru, Kanada.

Tema ovogodišnje #TED konferencije je „THE FUTURE YOU“: kako poticati osobno učenje, rast i osnaživanje uz sve promjene u svijetu koje se oko nas događaju, zajedno s idejom da poslije konferencije publika izađe inspirirana i pripremljena za sve izazove koji nas očekuju. Detaljne informacije možeš pronaći na njihovoj web stranici, uključujući program, biografije govornika i nazive govora: https://ted2017.ted.com/

Uz snimke inspirativnih govora predstavit ćemo i naše govornike koje ćemo čuti na događaju TEDxZagreb Build.Future.Now 15. svibnja u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Pozivamo te da nam se pridružiš na inspirativnoj subotnjoj špici u Kaptol Boutique Cinema. To je ujedno i zagrijavanje za domaće ideje vrijedne širenja, priprema za najveći #TEDx događaj u Hrvatskoj koji nas očekuje točno dva tjedna poslije.

ULAZ NA DOGAĐAJ JE SLOBODAN, pogledaj odabrane TED govore s konferencije i osobno upoznaj tim TEDxZagreba i govornike na našem skorom velikom događaju! :D

328 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.