Naslovna  >  Klub mladih Split  >  Tečaj: Engleski u turizmu
 
Naslovna  >  Klub mladih...  >  Tečaj: Engle...

Tečaj: Engleski u turizmu

10.04.2017.
19:30
 Klub mladih Split

Klub mladih Split organizira dvomjesečni tečaj engleskog u turizmu. Tečaj će se održavati u prostorijama Kluba mladih. Počinje 10.4. i traje 8 tjedana, do 31.5. Predavanja će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 19:30 do 20:30 sati.

Želite li osvježiti svoj engleski prije nego što počne sezona? Trebate li se Vi ili Vaši zaposlenici podsjetiti i naučiti ključnu terminologiju koja se koristi u turizmu? Ovu sezonu ćete stalno biti u kontaktu s turistima?

Onda imate odličnu priliku! Klub mladih Split nudi priliku da izvježbate svoj engleski s fokusom na turizam. Zajedno s našim učiteljem Britance pregledat ćete teme kao što su smještaj, hrana, piće, turističke stranice, rute, preporuke i upute, a proći ćete i kroz mnoge druge izraze potrebne za kvalitetnu komunikaciju sa stranim državljanima.

Broj polaznica/ka je ograničen. Prijave možete slati na klubmladih.split@gmail.com do 9.4. Prijava mora sadržavati ime i prezime. Za sve informacije i upite se možete javiti na navedeni e-mail ili kontakt telefon: 097/615 - 3462

Cijena: 600,00 KN )popust od 5% za starije od 30)

2 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.