Naslovna  >  Udruga BOJA DUŠE  >  Tapkanje Za Sve - Danijela Medakovic
 
Naslovna  >  Udruga BOJA...  >  Tapkanje Za...

Tapkanje Za Sve - Danijela Medakovic

26.11.2016.
17:00
 Udruga BOJA DUŠE

Radionica tapkanja, popularne metode EFT koja je promijenila živote tisućama ljudi konačno u Hrvatskoj u jednostavnom i eptu učenja. Jer EFT i je jednostavna, pristupačna tehnika koja je od samog tvorca Garyja Craiga zamišljena kao dostupna svima za svakodnevnu samopomoć i svi ju možemo razumjeti i prakticirati sami kod kuće, a uz sve to brzo djeluje, jednostavna je i ne oduzima puno vremena a rezultati su vidljivi trenutno.


Želite li se riješiti stresa, anksioznosti, viška kilograma, loših navika,bolova svih vrsta?
Želite li popraviti vašu sliku o sebi, imati bolje rezultate u sportu i poslu?
Želite li biti motivirani, fokusirani, popraviti odnose s ljudima oko sebe, podići vaše samopouzdanje, samopoštovanje?
Ako je ijedan odgovor na ovo pitanje DA, onda je tapkanje (EFT) prava metoda za vas. Jer tapkanje je metoda energetske psihologije koju možemo koristiti na svim područjima našega života. Bilo da želimo otkloniti negativne emocije ili poboljšati rezultate, samopouzdanje, uspjehe.
eft tapkanje slike-crop
Tapkanje je jednostavna tehnika koju kada pravilno primjenjujete postižete zapanjujuće rezultate u vrlo kratkom vremenu. Tehniku je lako naučiti, dovoljno je tri sata kako biste ... naučili osnove koje možete primjenjivati svakodnevno, a za to vam treba svega nekoliko minuta.

Na radionici učimo sve točke na koje tapkamo i kako najbolje tapkati, kako samostalno sastaviti postavkuza tapkanje, kako se emocionalno uključiti u tapkanje da iz njega izvučemo najviše i najbolje za nas u trenutku kada nam to najviše treba.

Kada prođete ovu jedinstvenu radionicu tapkanja moći ćete samostalno tapkati na vaše svakodnevne izazove, probleme i sve ono što u vama izaziva negativne emocije, a naravno naučiti ćemo i neke od trikova kako bi bili što uspješniji u tapkanju i detektiranju pravog problema za tapkanje.

Svaki polaznik radionice dobiva detaljnu skriptu koja je od velike pomoći u prvim danima samostalnog tapkanja, i audio program s detaljnim pitanjima koja su usmjerena na razna područja života kako bi lakše i bolje odredili na čemu točno i kojim redoslijedom raditi.

Radionica “Tapkanje za sve” je osim u Zagrebu održana i u Zadru, Splitu, Osijeku, Rijeci, Dobrinju, Novom Sadu, a širi se i dalje...

Kada prođete ovu radionicu imate priliku jednom mjesečno sudjelovati na webinaru na razne teme i tako održavati svoju emocionalnu slobodu i higijenu uma.

Donacije iznosi 200 kn, radionica traje od 17 do 20 sat, 26.11.16
Prijave na mail:
bojaduse.split@gmail.com ,mob:095/562-6156 (ivana)
www.tapkanje.euwww.denijelamedakovic.com

Danijela Medaković

095 7421 162
  Prikaži više Prikaži manje

3 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.