Naslovna  >  Ulica književnika Ante Kovačića 4, HR-10000 Zagreb, Hrvatska  >  Tango Movment - grupna plesna rekreacija
 
Naslovna  >  Ulica knjiže...  >  Tango Movmen...

Tango Movment - grupna plesna rekreacija

05.04.2017.
09:00
-
15.04.2017.
14:00

Candombe je tema
Prijave i dodatne informacije:
Mobitel : +385 98 950 2738
E mail : libertango.jelena@gmail.com
http://tangocroatia.weebly.com/tango-movement.html

Kids are welcome.

Tango Movmenta grupna plesna rekreacija namjenjena svim plesačima i ne plesačima koji žele usavršiti svoje plesne pokrete.

- drop in 30 kn, 1x tjedno 100kn, 2x tjedno 150kn
- srijedom 9 - 10:30/večernji termin po dogovoru i subota 10 - 11:30 sati
- Ante Kovačića 4, Zagreb
- 10 - 11:30h

Pred znanje tanga ili plesa nije nužno. Ovaj termin ćemo više posvetiti tangu - disocijacije, rotacije, adornosi, balans i kreacije. Između ostalog ovjde možete poboljšati svoju tango kretnju i stvoriti svoj novi način izražavanja.

O prijavama
Prijave obavezne, naknadne prijave moguće također.

O programu
Od svakog plesa i scenskog prikaza uzet je onaj mali začin koji se nalazi u argentinskom tangu. U tangu koji predstavlja spoj različitih kultura i običaja, postoji mala tajna koju nećemo otkrivati odmah​. Tango movement je kreacija Jelene​ Somogyi. U ovom programu mogu se naći svi plesači, glumci i svi oni koji koriste scenski pristup bez obzira dolaze li iz​ profesionalnih​ ili amaterskih okružja​. Plesni izražaj radi ... se grupno, u parovima i pojedinačno,​ ovisno o postavljenoj ideji. On​ je vrlo ​zahtjevan, ali isto tako taja​nstven i privlačan. Nakon us​pješno savladanih zadataka, postavlja se predstava, bilo za polaznike programa ili za javne nastupe.

Oprema
Što je potrebno za klas ;)
- mekana (važno) i ravna obuća / sokne, cipele s petom, flexibilna odjeća (SVE OD NAVEDENOG)
- traka za rastezanje
- prostirka za vježbanje

Jelena Somogyi tanguera, promotorica argentinske kulture, plesačica argentinskog tanga, maestra, koreografiknja, inovatorica raznih plesnih, komunikacijskih i partnerskih programa s bogatim plesnim (show, teatar, s razvojom inovacijskih programa za razvitak pokreta u tangu i kvaliteti življenja...) i pedagoškim iskustvom u tangu kroz obje uloge (leader uloga od 2007 godine, follower uloga oko 15 godina). Svoju posturu gradila je kroz različite ostale bazične pokretne/plesne izražaje od svog rođenja. U tangu je jednostavno našla sve, od bogatstva pokreta, preko bogatstva glazbenih izražaja do bogatstva prijateljstava. Njeno iskustvo s školom plesa krenulo je u njenoj petoj godini života kroz verificiranu baletnu školu. Njezini inovacijski programi koji doprinse razvoju komunikacuje osobe sa samim sobom i tijelom su stretch - tango i tango - movement, koji su zaštićeni kao njeno vlasništvo. Skuplja i razvija zanjna kroz renomirane maestre argentinskog tanga iz cijeloga svijeta, od usvršavanja na seminarima tango teatra do partneringa uz naglasak na slobodu svagog plesača u timu. Njen glavni mentor je Blaž Bertoncenelj uz Andreju Podlogar.
www.tangocroatia.weebly.com
  Prikaži više Prikaži manje

1 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.