Naslovna  >  MAMA Zagreb  >  Susjedovanje: urbana i bioregionalna permakultura
 
Naslovna  >  MAMA Zagreb  >  Susjedovanje...

Susjedovanje: urbana i bioregionalna permakultura

06.12.2016.
18:00
 MAMA Zagreb

<scroll down for English>

Članovi udruge "Hrvatska permakultura" predstavit će svoj rad i prilike za uključivanje praktičarki i praktičara permakulture u projekte i programe Udruge. Susret će se odvijati kao razgovor između sudionika. Dijelu razgovora pridružit će se putem video konferencije Andrew Faust, učitelj permakulture iz New Yorka, SAD. Više o njegovom radu na www.permaculturenewyork.com ili na The Center for Bioregional Living.

Ulaz je slobodan, prijave nisu potrebne.

Broj mjesta za sudjelovanje putem video konferencije je ograničen, pa je stoga namijenjen samo zainteresiranima koji ne žive u Zagrebu. Prijave sa sudjelovanje putem videkonferencije poslati na email adresu iph@permakultura.hr. Upute za pridruživanje bit će poslane emailom jedan sat prije početka.

------------------------------------------------------------------------------
NEIGHBOURHOODING: Urban and Bioregional Permaculture

Croatian Permaculture Association members will present their work and opportunities for permaculture practitioners to join their projects and programmes.

Andrew Faust, permaculture teacher from New York, USA, will join the event via video conference. More about his work on The ... Center for Bioregional Living or at www.permaculturenewyork.com.

Free entrance; it will be possible to take part via video conference too (invitation only).
  Prikaži više Prikaži manje

30 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.