Naslovna  >  FER  >  Summer of Your Life: Summer University 2017 @FER
 
Naslovna  >  FER  >  Summer of Yo...

Summer of Your Life: Summer University 2017 @FER

13.04.2017.
18:00
 FER

Koji su tvoji planovi za ovo ljeto? Još ih nemaš? Zato je studentska organizacija AEGEE-Zagreb tu da ti predloži avanturu života! Ili točnije, čak njih 65!

Summer University je projekt AEGEE-Europe nastao još 1988. godine s namjerom povezivanja mladih iz cijele Europe, te svako ljeto jeftino pruža šansu sudjelovanja preko 2000 Europljana od 18 do 30 godina! Projekti su temeljeni na kulturalnoj razmjeni, osobnom razvoju, učenju stranih jezika i aktivnom građanstvu.
Svaki pojedini SU prati konkretnu temu tijekom svog održavanja, koja može biti povezana s europskim integracijama, aktivnim građanstvom, međunarodnim odnosima, obrazovanjem, upoznavanjem kulture i povijesti pojedinog grada/zemlje, sportskim aktivnostima, osobnim razvojem, učenjem stranih jezika, humanitarnim akcijama…

Ovog će se ljeta održati 65 Summer Universityja koje organiziraju upravo drugi studenti iz podružnica AEGEE-a diljem Europe! Vidi Rusiju kroz Transsibirsku željeznicu, uči njemački u prijestolnici Karla Velikog, bicikliraj kroz Belgiju i Nizozemsku, posjeti Barcelonu i Thessaloniki u dva tjedna, živi bez tehnologije u Alpama, građanski se obrazuj u Rumunjskoj, roni na Kanarskim otocima ili postani pravi mađarski ... bećar! Upoznaj svoje vršnjake i stekni nove prijatelje za cijeli život - zovi Europu svojim domom!

Pronađi baš svoju avanturu i dođi na predstavljanje Summer Universityja u četvrtak 13.4. u 18:00 u dvorani B2 na FER-u (Unska 3)!

Ljeta su stvorena za avanture! Prihvati izazov i učini ljeto 2017. najboljim ikad! ;)

http://aegee-zagreb.com/hr/
  Prikaži više Prikaži manje

9 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.