Naslovna  >  Klub Zona  >  Stripaški kružok: MaFest
 
Naslovna  >  Klub Zona  >  Stripaški kr...

Stripaški kružok: MaFest

18.04.2017.
20:00
 Klub Zona

Na trećem ovosezonskom Stripaškom kružoku gostuje MaFest - Makarski festival stripa! U utorak, 18. travnja, u 20 sati u Klubu Zona pričat će se o desetom izdanju najvećeg regionalnog festivala stripa koji je do sada ugostio najveće svjetske crtače.

- Uz direktora festivala Darija Antunovića, u Klubu Zona gostovat će i Renato Vladimir Renky, jedan od 40-ak autora koji će doprinijeti festivalskom programu. Oni će najaviti novine ovogodišnjeg MaFesta te se prisjetiti kako se festival mijenjao i postao prepoznatljiv na svjetskoj razini - najavljuje Ivan Svaguša, voditelj Stripaških kružoka.

Ovogodišnji MaFest održat će se od 25. do 28. svibnja, a otvara se izložbom originalnih crteža velikog Andrije Maurovića nastalih prije točno 80 godina, za koje su mnogi bili uvjereni da su trajno izgubljeni. Uz 37 starih gostiju organizatori ponosno ističu devet novih imena ovogodišnjeg programa - Giuseppe Camuncoli (Italija), Jill Thompson (SAD), Marica Inoue (Japan), Valentin Sécher (Francuska), Sonja Gašperov (Hrvatska), Rajko Milošević Gera (R. M. Guéra) (Srbija), Dražen Kovačević (Srbija), Robert Bob Solanović (Hrvatska) i Turk (Belgija).

Događanja u Klubu Zona u travnju ⏩ bit.ly/travanj-u-zoni

[ www.klub.infozona.hr ]

13 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.