Naslovna  >  Klub Zona  >  Srce u Zoni (7/7)
 
Naslovna  >  Klub Zona  >  Srce u Zoni...

Srce u Zoni (7/7)

11.12.2016.
18:00
 Klub Zona

Posljednje izdanje talk music showa Srce u Zoni održat će se u nedjelju,11. prosinca, u 18 sati u Klubu Zona. Gosti će razgovarati o dokumentarcu "Od srca" Matka Petrića te velikom koncertu Udruge Srce i gradskog mandolinskog društva Sanctus Domnio.

Voditelj večeri bit će glumac Bojan Brajčić te će ugostiti čak šest gostiju. Osim dirigenta orkestra Sanctus Domnio, maestra Vladimira Lukasa, razgovoru, pjesmi i glazbi doprinos će dati i Marino Vukušić, Zorana Vladislavić, Tonči Škrobica, Martina Galić i Dora Lovrić iz Udruge Srce.

Ovo je sedma nedjelja Srca u Zoni, a i u prethodnih šest članovi i prijatelji Udruge Srce su s voditeljima razgovarali o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima. Publika je tako imala priliku upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente. Izmijenilo su se do sada ukupno 22 gosta, a u voditeljskoj ulozi bili su Mario Bavčević, Pero Ugarković, Dina Bujas, Joško Elezović, Damir Duplančić Duple te Vicko Bilandžić. Pričalo se o prvoj kazališnoj predstavi u kojoj su glumci osobe s invaliditetom, o počecima koncertnih produkcija Udruge Srce, hit mjuziklu Srce na sceni i strasti prema evergreen glazbi.

[ www.klub.infozona.hr ]

18 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.