Naslovna  >  SKCNS Fabrika  >  Soulmates, Petting Blues Band, Killo Killo Banda live at Fabrika
 
Naslovna  >  SKCNS Fabrik...  >  Soulmates, P...

Soulmates, Petting Blues Band, Killo Killo Banda live at Fabrika

03.12.2016.
21:00
-
04.12.2016.
00:00

Promocija tri muzička izdanja u produkciji Studentskog kulturnog centra održaće se u SKCNS Fabrici 3. decembra.

The Soulmates
The Soulmates je novosadski rok bend koji su oformili osnivači Love Huntersa – Medan, Singer i Lale kojima se pridružio Maks (ex Cutwork).Debi album “1971” koji je objavio SKCNS, sadrži 16 pesama “američkog zvuka” koje su krosoveri nekoliko pravaca, rocka, southern rocka i bluesa.

The Petting Blues Band
Novosadski kvartet predvođen centralnom figurom gitaristom Milovanom Đuđićem i sjajnim pevačem Aljošom Molnarom, pokazao je kako izvođenje vlastitog materijala ni najmanje ne zaostaje za cover songovima, kojeg su oni većinski praktikovali da sviraju po nastupima u ovdašnjim klupskim prostorima i mestima. Uz asistenciju prijatelja : Nikole Zorića, Pere Joe-a i Vidoja Džindžer Božinovića, koji su uzeli učešće na nekoliko numera, The Petting Blues Band su uspeli da se predstave kao iskusan i izvođački rafiniran akt, koji kao da iza sebe već ima recimo dvadesetogodišnju karijeru. Naravno nije tako, ali autorsko/sviračka ubedljivost i to na terenu one žanrovske forme koja je svoje zvezdane trenutke imala još dok se nisu rodili akteri ove priče, zaista je impresivna. ...


Killo Killo Banda
Killo Killo Banda u junu ove godine izbcila je treći album pod nazivom "Ipak borba". Autohtoni novosadski reggae ukrašen je sviračkim bravurama legendarnih gradskih muzičara. Nešto kao “all star” ekipe predvođene stihovima i glasom i sve većim stasom reggae padrinja koji se krije pod pseudonimom Killo Killo... energetski koktel s ukusom (r)evolucije.
  Prikaži više Prikaži manje

58 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.