Naslovna  >  Booksa  >  Škrabica: Letarg
 
Naslovna  >  Booksa  >  Škrabica: Le...

Škrabica: Letarg

17.11.2016.
20:30
 Booksa

Iza imena Letarg krije se nimalo letargičan mladić, kreativni i nadareni kantautor Bruno Antolić. Dosad je objavio dva albuma koji plešu po finoj liniji između popa i rocka, albuma koji su istovremeno melankolični i energični. Posljednji album "Faze budnih sanjara" svojevrsna je glazbena preslika prekida veze gdje svaka pjesma predstavlja jednu fazu prekida veze, od zavaravanja do oslobađanja. Ne propustite priliku provjeriti kako Letarg zvuči u akustičnom aranžmanu gdje intimna komponenta pjesama posebno dolazi do izražaja.

Dragi ljudi, upad na Škrabu se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje publika može ubaciti u škrabicu. Sva prikupljena lova ide glazbenicima. Osim toga, Škraba je drugačija i po tome što se izvođače sluša u tišini. Nema razgovaranja, bilo međusobno, bilo na mobitel, žamora, šuškanja, šaptanja i došaptavanja zato jer je to bezobrazno i omalovažavajuće prema izvođačima, a i ne bi se ništa čulo jer je svirka akustična, nema struje. Škrabicu uređuje i vodi Andrija Škare.

Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda ... sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.

Cijela najava: http://booksa.hr/program/skrabica-letarg
Letarg Bandcamp: https://letarg.bandcamp.com/album/faze-budnih-sanjara

Dođite svi/e!
  Prikaži više Prikaži manje

24 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.