Naslovna  >  Udruga Vestigium  >  SCENA za klince 2-6g
 
Naslovna  >  Udruga Vesti...  >  SCENA za kli...

SCENA za klince 2-6g

26.03.2018.
18:00
-
30.04.2018.
19:00

Ritmika, ples, glazba i scenski nastup za klince i klinceze, 2.5 – 6 godina

Program za svu predškolsku djecu koja vole ples, pokret, ritam, glazbu. Za onu koja vole pred drugima pokazivati što znaju, ali i za onu sramežljivu i povučenu kojoj treba poticaj i ohrabrenje da se bave onime čime vole. Uz razvoj specifičnih vještina, ples i glazba povećavaju cjelokupnu tjelesnu i mentalnu dobrobit. Razvijaju samopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi, povećavaju samoučinkovitost, potpomažu kognitivni razvoj, energiziraju i ujedno smiruju.

Ovisno o interesu pojedinog djeteta te dobi i stupnju razvoja vještina, uče se elementi pokreta i plesnog izražavanja, ritmika i osnove umjetničkih plesnih tehnika (klasični balet, suvremeni ples, hip hop, jazz-dance), pravilno držanje i hodanje, glazbena kultura te sve povezano sa scenom. Učenje je uklopljeno u igru, cijeli je sat pedagoški i metodički prilagođen predškolskom uzrastu, radi se u ritmu svakog djeteta. Djeca stvaraju, potiče se kreativnost, improvizacija i umjetnička sloboda te je potrebna privatnost jednaka za svako dijete (odrasli u pravilu nisu prisutni tijekom sata), a svi će moći vidjeti mališane na budućoj prezentaciji, kada djeca za ... to budu spremna.

Potičemo plesni i glazbeni razvoj već u ranom djetinjstvu pa je ovaj program otvoren već i za djecu od 2.5 godine. Donacija po dolasku iznosi 30kn.

Prvi sastanak: 26.3. u 18h, prijave u tijeku, na: ana.mudrovcic@gmail.com (ime i prezime djeteta, dob, razina plesnog ili glazbenog iskustva ako postoji).
  Prikaži više Prikaži manje

1 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.