Naslovna  >  Klub.  >  Sajsi MC u Klubu
 
Naslovna  >  Klub.  >  Sajsi MC u K...

Sajsi MC u Klubu

05.05.2017.
21:00
-
06.05.2017.
00:15

Sajsi MC

Nakon što smo ju slušali u Tvornici kada je zajedno sa Krankšvesterovcima nastupala u sklopu "Drito iz Tvornice" festivala, vrijeme je da radimo njen solo gig, u malo intimnijoj atmosferi na koju smo navikli.

Sajsi MC je dakle već osvojila zabrebačku publiku, kako u Tvornici, tako i na solo nastupu u prepunom KSET-u, pa se pred njen novi i veći jesenski nastup, odlučuje na privatniju svirku kluba Klub.

Sajsi MC - Lokal Beogradizam
https://www.youtube.com/watch?v=PqJ90XaKCN0

Sajsi MC je jedna od najzapaženijih ženskih alternativnih rap izvođača na Balkanu. Prepoznatlijva je po jedinstvenom stilu i lirici, ali ne i usmjerenosti ka samo jednom žanru.
Od 2005 do 2009 nastupa s bendom, sa kojim takodje ima album. Godinu dana kasnije izlazi njen solo album “Daleko je dizni”.
Od 2011. godine započinje suradnju s DJ BKO-om koja i dalje traje. Oni danas nastupaju u sastavu koji čine: Ivana Rasic (Sajsi MC – Lead Vocal, Lyricis), Tijana (Back Vocal, Sing Volcal) & DJ BKO (DJ, Producer).
Tokom svim ovih godina nastupali su na mnobrojnim festivalima kao što su: EXIT (2008, 2009, 2013, 2014,2015), Nisomnia, Reload, Green Bass, Mlade Rime (Slovenia), Sarajevo Film Fest (Bosnia) itd. ... Pored festivala osvajali su klubove u svim većim gradovima u regiji: Novi Sad, Zagreb, Rijeka, Skoplje, Ljubljana, Gracanica, Mostar, Trebinje, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Niksic.

Sajsi MC - Nadrkano hodanje
https://www.youtube.com/watch?v=6BU_Kz6eonA

Više puta su se njene pjesme našle na MTV Domacica TOP 20, nekoliko puta na samom prvom mjestu, a ove godine je bila i u borbi za nominaciju MTVEMA.

Sajsi MC - Clap Clap
https://www.youtube.com/watch?v=XaU68ikxogc

Linkovi:
FB: https://www.facebook.com/SajsiMCofficial
YT: https://www.youtube.com/user/sajsimcofficial
IG: https://instagram.com/sajsimcofficial

Ulaznice

Ulaznice su od 06.04. u pretprodaji po 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. ( broj ulaznica ograničen)

Službeno prodajno mjesto:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Ulaz u Klub je 19+
  Prikaži više Prikaži manje

208 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.