Naslovna  >  Pivnica Pinta  >  Run Zagreb vol. 4 - Cajtnot urban Edt
 
Naslovna  >  Pivnica Pint...  >  Run Zagreb v...

Run Zagreb vol. 4 - Cajtnot urban Edt

09.12.2016.
19:00
 Pivnica Pinta

Upoznajte grad na zabavan način!
Bliži nam se kraj godine koja je za Run Zagreb tim bila prilično uzbudljiva. Iz tog razloga odlučili smo ovogodišnju sezonu zatvoriti jednom zabavnom utrkom! Hocete li trcati, hodati ili puzati - nama je zaista svejedno. Bitno je da se dobro zabavimo!

CAJTNOT urban Edt zapravo je mnogo više od utrke. To je noćna avantura Zagrebom na kojoj rješavajući pitalice (o Zagrebu) skupljate bodove za točne odgovore. Kako bi stvar bila još zanimljivija, limitirali smo vas vremenom! I upravo otuda ime CAJTNOT!

KADA? petak, 9. prosinca 2016.
START: 19 h, Pivnica Pinta, Radićeva 3a (u prolazu)
CILJ: Pivnica Pinta
LIMIT utrke: 2 h (19h-21h)
DUŽINA STAZE: nije definirana jer sami birate put od zadatka do zadatka
KATEGORIJE: single i parovi
Pretprijave: online na linku ONLINE PRIJAVE SU ZATVORENE
Prijave na startu od 18 do 18:45 h
*Radi logističkih razloga, molimo vas da se prijavite putem online obrasca kako bismo mogli pripremiti dovoljan broj materijala za utrku.
Broj prijava je OGRANIČEN!
PRIJAVE NA LICU MJESTA BIT ĆE MOGUĆE SAMO AKO NETKO OD ONLINE PRIJAVLJENIH ODUSTANE; ALI TO NE MOŽEMO GARANTIRATI.

U ovoj avanturi važna je i brzina i snalažljivost pa će škrinjica ... s blagom pripasti upravo onima koji uspiju spojiti ove dvije vrline. Produžite korak i upregnite moždane vijuge!

Natjecanje je ovoga puta podijeljeno u dvije kategorije: singlovi (1 natjecatelj) i parovi (2 natjecatelja). Za utrku je potrebna kemijska olovka i mobilni uređaj s kamerom (jer ćete morati opaliti nekoliko selfija). Korištenje mobitela za rješavanje zadataka je dozvoljeno iako ćete se uvjeriti da ni Google ne zna sve.
U Pivnici Pinti ćemo osigurati prostor za stvari i presvlačenje.

Startnina: 50 kn po osobi za prijavljene putem online obrasca, 60 kn na prijavljene na licu mjesta
Startnina uključuje: popis pitalica i kartu grada, kupon za jedno piće u Pivnici Pinta, grickalice nakon utrke, medalje za prva tri mjesta u obje kategorije (single i parovi), nagradu za prva mjesta u obje kategorije, organizaciju utrke.

Nakon što svi natjecatelji stignu u cilj, organizator će bodovati svaki pojedini listić te ćemo proglasiti pobjednike. A do proglašenja se dobro zabavljamo u Pivnici Pinta!

Pravila za ovu avanturu:
Svi prijavljeni natječu se na vlastitu odgovornost i obvezuju se poštivati prometne propise i imovinu trećih osoba.
Svaki natjecatelj za sudjelovanje u utrci mora samostalno osigurati kemijsku olovku (za pisanje odgovora) i mobitel s kamerom ili fotoaparat (da, morat ćete opaliti koji selfi).
Utrka je limitirana vremenom od dva sata unutar kojeg treba riješiti što više pitalica (rješavaju se proizvoljnim redoslijedom). Svaki single natjecatelj i svaki par dobit će kuvertu s pitalicama prije samoga starta utrke. Pitalice su podijeljene u tri težinske kategorije koje nose 5,10 i 15 bodova. Kazneni bodovi dodijeljuju se za dolazak izvan vremenskog limita i to 5 bodova za svaku minutu zakašnjenja. Ukoliko neki natjecatelji budu imali isti broj bodova, rangiranje će se vršiti prema vremenu dolaska u cilj.
Parovi se tijekom utrke ne smiju odvajati.
  Prikaži više Prikaži manje

Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.