Naslovna  >  Klub Močvara  >  RnR gig: Clockwork & Disco Occulto, Home Conflict
 
Naslovna  >  Klub Močvara  >  RnR gig: Clo...

RnR gig: Clockwork & Disco Occulto, Home Conflict

19.04.2017.
21:00
 Klub Močvara

SRIJEDA 19.04. • VRATA 20:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 20 KN

CLOCKWORK (Njemačka) www.facebook.com/clockwork.rockmusic

Clockwork čine četiri momka iz Aachena koji od 2011. teže svirati rock u onom inicijalnom i danas nerijetko zaboravljenom obliku: uživanje u svirci i dobra zabava, bez opterećivanja komercijalnim uspjehom ili konkurentnošću na sceni. Pa ipak, nije riječ o bendu koji tek nemarno prebire po instrumentima. Clockwork operira unutar velikog dijapazona promišljeno kombiniranih utjecaja, od melodičnog 80's thrash metala, hard i stoner rocka u maniri Black Sabbatha pa do energičnosti i stava Faith No Morea. Dinamičan i zabavan nastup je zagarantiran pa svakako navratite.

CLOCKWORK - Get It
https://youtu.be/uodHysTRQeM

DISCO OCCULTO (Zagreb) www.youtube.com/watch?v=BTkOVdj3kLc&t=2s

Disco Occulto je bend skupljen inicijativom svemira s idejom da sviraju headbanging drone drobljenje.S vremenom su ukomponirali disco elemente u njihovu rock pozadinu kako bi ostvarili zanimljiv koncept povezivanja naizgled oprečnih stilova. Sastoje se od atoma i molekula, koje se ponekad spoje u jedinke koje tvore Darjana, Vjerana, Lea i Matka. Inspirirani su pogledom u prošlost kroz moderne leće ... jakog kontrasta. Planiraju svirati na svakom mjestu gdje stane bubanj i tri full stack pojačala.

HOME CONFLICT (Zagreb)
Home Conflict je mlađahni pop punk/punk rock bend iz Zagreba, nastao prvenstveno pod utjecajem kalifornijskog pop-punk zvuka sastava kao što su Blink 182, Green Day, NOFX, The Offspring... Prepuni loših fora, stoga je vjerojatno bolje za sve da jednostavno samo sviraju. Repertoar čine autorski materijali i coveri pokojeg dragog im sastava.

Prije, između i nakon bendova muziku pušta DJ JURA (Zagreb). Pušta se New York Dolls, Motörhead, Franz Ferdinand, Milić Vukašinović i Vatreni poljubac, Buzzcocks...

Saznaj više o programu Močvare: www.mochvara.hrwww.facebook.com/mochvara
https://twitter.com/mochvarawww.instagram.com/mochvara
  Prikaži više Prikaži manje

34 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.