Naslovna  >  MalaScena HD  >  River Festival presents Deep'n'Delicious
 
Naslovna  >  MalaScena HD  >  River Festiv...

River Festival presents Deep'n'Delicious

19.11.2016.
23:00
-
20.11.2016.
06:00

Subota 19.11. / Mala Scena HD / 23.00 – 06.00

Upad 20kn < 00.00 <30kn

Nakon puna tri mjeseca na Malu Scenu HD vraća se poznati dvojac iz Deep'n'Delicious kolektiva, Bronski i Herya.
Svi koji su ih tada imali prilike čuti u njihovom b2b izdanju, znaju što ih čeka. Warm up i lokalnu podršku pružit će im Dujo.
Poznavajući trojac koji će nas zabavljati, nema sumnje da će nas dobar zvuk izuti iz cipela i zato dođite, plešite i zezajte se s nama!

Bronski
Josip Bajić aka Bronski
Afirmirani je član Hrvatske glazbene scene. Rođen i odrastao u Kutini, nakon godina vjernog pohođenja partya, započinje vlastiti umjetnički polet svirajući po lokalnim klubovima. Ubrzo njegov talent postaje prepoznatljiv te, nedugo nakon selidbe u Zagreb, postaje rezident „place to be“ underground kluba – neslavnog Sirupa. Svirao je uz bok s mnogim poznatim artistima, kao što su: VID aka Egal 3, Sepp, Andrey Pushkarev i Boris Werner. Kao jedan od osnivača Deep'n'Delicious večeri, poznat po donošenju svježeg underground house zvuka do ušiju i duša publike, Bronski razvija svoj prepoznatljivi zvuk. Kada svira, kombinira deep, techno i house s ekstatičnim preokretima i naglaskom na ritam, suptilno stapajući publiku ... s vlastitom energijom – poput prirodne simbioze. Svaki njegov set jedinstveno je iskustvo, priča s početkom, zapletom i zaključkom, koja je mudro osmišljena i uklopljena u vrijeme, mjesto i energiju samog nastupa. Danas, Bronski živi u Rijeci gdje, također, često nastupa te nastoji razvijati underground clubbing scenu.

HerYa
HerYa, punim imenom Mario Herjavec, već u djetinstvu pokazuje interes za muziku u svim svojim oblicima, a prodorom clubbinga 2000-tih godina postaje njezin ljubitelj i kolekcionar. Nedugo nakon toga pokazuje i zanimanje za dj-ingom sa željom da, na sebi svojstven način, prezentira i svoj glazbeni stil. 2005-te kupuje svoju prvu profesionalnu opremu te počinje vježbati mixanje. Nedugo nakon toga počeo je nastupati, u početku po privatnim partyma i tulumima, gdje je gradio karijeru i godinama mjenjao svoj glazbeni stil koji se izmjenjivao od Reggae-a, Dub-a do Deep House-a, Deep Techa, i natrag... Lakoća i smirenost kojom vrti sve ove stilove daje osjećaj da se to sve može naučiti za jedan after. Osnivač Deep’n’Delicious večeri, koja je u zadnjih godina profilirala u jednu od najposjećenijih večeri u Zagrebu, s gostovanjima poput : Andrey Pushkarev, Boris Werner, Nils Hess, Rework, Sepp, VID i mnogi drugi. Rezident je Zagrebačkih klubova Sirup i Masters.

Dujo
Vinil fanatik i prije svega zaljubljenik u glazbu. Rodom iz Duge Rese kraj Karlovca, svoj put kao DJ započinje 2012. godine kroz b2b projekt Reversed Sentence. Nakon nekoliko dobro odsviranih partya u suradnji s LED kolektivom iz Karlovca, u prve dvije godine pokazuje strast prema DJingu. Taj niz otvara mu vrata da se predstavi i zagrebačkoj publici gostujući na Zero Show radio emisiji krajem 2014. godine. Nedugo zatim, pruža mu se prilika prvi put zasvirati u poznatom zagrebačkom klubu Sirup, gdje malo koga ostavlja ravnodušnim, nakon čega su uslijedile mnoge svirke i u ostalim zagrebačkim klubovima kao što su: Depo, Das Haus, Gjuro2, Taboo i Funk. Glazbena kolekcija veoma mu je široka, tako se u njegovoj torbi mogu pronaći raznoliki žanrovi - od housea, tech housea, deep housea pa sve do tvrdih zvukova techna i dub techna jer, kako kaže, žanrovski se ne voli ograničavati jer svaka traka je alat koji će nekoga rasplesati. Obožava vrtjeti ploče na neobičnim lokacijama stoga ukoliko imate neki krov za ponuditi slobodno mu se javite.
  Prikaži više Prikaži manje

25 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.