Naslovna  >  AKC Attack  >  Radionica Skica na skicu
 
Naslovna  >  AKC Attack  >  Radionica Sk...

Radionica Skica na skicu

07.11.2016.
17:00
-
20.11.2016.
20:00

Skica na skicu!

Galerija Siva predstavljaju novo izdanje programa pod imenom Skica na skicu! Radionica počinje s održavanjem 7.11.
Koncept programa "skica na skicu" je radioničarskog tipa s osiguranim materijalom i potpuno besplatnim sudjelovanjem. Temelji se na kontinuiranom razrađivanju kreativnih likovnih ideja.

Radionica je namjenjena mladima, ali i svima ostalima koji se žele okušati u graffiti umjetnosti i upoznati se s procesom stvaranja grafita. Glavna ideja je kreirati skice i razviti daljnje planove i ideje za kreativnu realizaciju.Skiciranje je bitna stvar za napredak i razvoj osobnog stila u svim vizualnim umjetnostima, a posebno je značajna za grafite i uličnu umjetnost. Voditelji radionica nisu konstantni, već se mijenjaju kroz određeni ciklus. Zajedničko im je da su iskusni crtači u ovom području. Na taj način polaznici/e imaju priliku vidjeti raznovrsnost stilova i načina razmišljanja o pojedinim temama vezanim za graffiti umjetnost.

Ovim programom cilj nam je osigurati potporu mladima koji se nalaze u području aerosol umjetnosti, omogućiti im razvoj svog osobnog stila bez obzira na njihove financijske mogućnosti.
Radionica kreće s realizacijom 7.studenog i održavati ... će se redovno, tokom mjesec dana, ponedjeljkom i četvrtkom od 17 – 19. sati u Infoshopu/knjižnici Pippilotta, Pierottijeva 11. Prijaviti se možete ispunjavanjem kratkog upitnika na slijedećem linku https://goo.gl/f2oqlG
Galerija Siva projekt je Autonomnog kulturnog centra Attack. Program Galerije Siva realiziran je uz financijsku podršku Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu obrazovanje i sport, zaklade Kultura nova.
  Prikaži više Prikaži manje

10 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.