Naslovna  >  OMNES ARTES  >  Radionica "Mapa vizije"
 
Naslovna  >  OMNES ARTES  >  Radionica "M...

Radionica "Mapa vizije"

28.01.2017.
17:00
 OMNES ARTES

Ponekad je teško znati u kojem smjeru krenuti,
ponekad je teško pronaći vrijeme za mirno razmišljanje,
ponekad je teško naći način komunikacije sa samim sobom.
Bombardirani uputama što moramo, što "bi trebalo", strahom pred sutrašnjicom postajemo blokirani, inhibirani za akciju i za kreativnost.

Početak godine prepun je novogodišnjih odluka (kojih se najčešće ne držimo), osjeća se u zraku novi početak.

Započnite Novu 2017. za koju kažu da je godina manifestacije, godina stvaranja, upravo stvaranjem;
na radionici MAPE VIZIJE 28.2. od 17-20h ili popularno zvane Vision board, koja će Vam pomoći da u miru promislite, vizualizirate, osvijestite i izrazite vlastite snove, želje i postavite konkretne namjere i s njima postavljene aktivnosti.

Upravo na mlađak, mladi mjesec koji je kažu idealan za postavljanje novih namjera, radit ćemo par vježbi i vizualizaciju, odlučiti se za jedan određeni cilj, postavili par ključnih pitanja (koja ne inhibiraju već potiču) i napraviti akcijski plan za taj cilj. Ovaj dio radionice traje oko pola sata, 40 min da bismo nakon toga vrijeme proveli u druženju i igri s motivima iz raznih novina, ilustracija i scrapbooking papira. Ideja je da se u tijeku traženja ... odgovarajućih motiva povučete u sebe koliko Vam to odgovara, odnosno družite s drugima ukoliko Vam je to draže.

:::::Cijena ove radionice je 77,00 kn i osigurava:::::
- sav potreban materijal koji uključuje slike iz magazina, podlogu za izradu, olovke, markere, ljepila i slično (naravno ukoliko imate posebnu sliku, motiv koji biste rado uključili u svoju mapu vizije, možete ih ponijeti)
- rad za stolom i dovoljno prostora da raširite svoja kreativna krila :)
- vođenu vizualizaciju i ran na akcijskom planu
- trajanje 3h (strukturiranih prvih 30 minuta, a daljnje druženje slobodnije te će sigurno biti onih koji završe ranije)
Manjom cijenom radionice želim osigurati da nas se okupi što više, upozna ili ponovno susretne u lijepom druženju! Oni koji su sudjelovali na tečaju "Afirmacijskog slikanja" osiguravaju 10% popusta.

Radionica je namijenjena svima; onima koji misle da su kreativni, koji misle da to nisu (iako svatko može biti kreativan), onima koji znaju što žele ili onima koji "se traže".
Sudjelovanjem na ovoj radionici možete odlično započeti 2017. i odlično se zabaviti, postaviti koji novi cilj u životu i možda steći nove prijatelje. Nakon početnog strukturiranog rada, radionica je nakon prvih pola sata ustvari ležerno druženje, najčešće žensko, no naravno svi su pozvani :-)
Izradom mape vizije poslat ćete poruku sami sebi i imati podsjetnik na cilj koji ste si zadali, čak i nakon par mjeseci kad vas već ponesu drugi zadaci, izazovi i svakodnevica. Niz malih odluka donose velike promjene u životu! Zamislite koju promjenu najviše želite ostvariti i pretočite je u mapu vizije.
Svatko je drukčiji i svatko to radi na svoj način; neki su slobodniji u izražavanju i imaju već cilj u glavi, dok ga drugi slobodnom kreativnošću i izražavanjem, opuštanjem i vizualizacijom trebaju tek otkriti. Svi su dobro došli!


Plaćanje na početku radionice ili ranije uplatom na račun.
Zaštitne pregače osigurane.
Prijave na mail ili mob. Za sva dodatna pitanja, tu sam :-) s.antonic @ omnesartes.net ili na mob 0915542020 ili pak na Facebooku
web: http://omnesartes.net/mapa-vizije/
  Prikaži više Prikaži manje

1 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.