Naslovna  >  Enzita.hr  >  Radionica kuhanja: "Uvod u mezoameričku kuhinju"
 
Naslovna  >  Enzita.hr  >  Radionica ku...

Radionica kuhanja: "Uvod u mezoameričku kuhinju"

08.03.2018.
18:00
 Enzita.hr

Koliko znate o indijanskim civilizacijama i njihovom utjecaju na svjetsku gastronomiju?
Znate li od kuda potječu namirnice koje svakodnevno jedete?
Jeste li ikada u iskušenju da isprobate namirnice koje nisu iz našeg podneblja, ali ne znate kako ih odabrati i koji je najbolji način pripreme?

Ako ste spremni naučiti nešto novo, osjetiti, kuhati, jesti, piti i uživati - pridružite nam se na našoj prvoj radionici u ciklusu „Okusi Latinske Amerike“. Radionicu će voditi naš kuhar Jorge Luque, rodom iz Venezuele.
Počinjemo s Meksikom - saznat ćete kakva je bila drevna mezoamerička gastronomija i kako je sačuvana do danas. Također ćete naučiti kako koristiti neke nove sastojke i izoštriti svoja osjetila kroz kratku senzorsku analizu. Nakon toga ćemo napraviti ukusnu večeru i uživati u jelu i piću. Kuhat ćemo u skupinama - ne većim od 4 u timu.
Radionica će se održati na engleskom jeziku!

Meni: tradicionalno mezoameričko jelo i koktel na moderan način

Podaci za prijavu:
Cijena: 220 kn (večera je uključena)
Molimo prijavite se na e-mail: info@luisa.hr, putem fb messangera ili telefonom - 091/576-2817.

Svaka dva tjedna u naredna tri mjeseca nudimo novu radionicu u ciklusu. Registrirajte ... se sada i ostvarite popust od 150 kn za šest radionica. Sljedeća tema je karipska kuhinja!



How much do you know about pre-hispanic cultures and their influence on the world cuisine?
Have you ever wondered what is the origin of food that you eat daily?
Were you ever tempted to try some new flavors but you were not sure how to pick ingredients and what was the best way to prepare them?

If you are ready to learn something new, sense, cook, eat, drink and enjoy - join us at our first workshop in the cycle “Flavors of Latin America”, hosted by Jorge Luque from Venezuela.
We begin with Mexico – you will learn how ancient Mesoamerican gastronomy was and how it was preserved until the present time. You will also learn how to use some new ingredients and you will sharpen your senses through a short sensory analysis. After that we are going to make a delicious dinner and enjoy it in the end. We will cook in groups – not bigger than 4 in a team.
The workshop will be held in English!

Menu: a well-known Mesoamerican plate and a modern traditional cocktail

Registration info:
Price: 220 HRK (dinner is included)
Please register on e-mail: info@luisa.hr, by fb messanger or by phone – 091/576-2817.

Every two weeks in the following three months we offer another topic. Register now and get a discount of 150 kn for six workshops. Next topic is Caribbean cuisine!
  Prikaži više Prikaži manje

19 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.