Naslovna  >  MKC Club & Restaurant  >  Првоаприлско Стенд ап Шоу
 
Naslovna  >  MKC Club & R...  >  Првоаприлско...

Првоаприлско Стенд ап Шоу

01.04.2018.
20:00
 MKC Club & Restaurant

ПРВОАПРИЛСКО ’’СТЕНД АП ШОУ’’
Цена - 350 денари (билети во предпродажба по цена од 250 денари – до 20.03)
Билети во продажба – Купикартизасе и МКЦ Клуб и Ресторан
За денот на шегата, МКЦ КЛУБ и РЕСТОРАН ви најавува едно поинакво доживување.


Напад на сите сетила во времетраење од три часа исполнети со вкусна храна, пријатна музика и загарантиранo смеење, предизвикано од специјалниот гостин кој доаѓа директно од Хрватска, Пеџа Бајовиќ и неговиот домаќин од Македонија Бојан Велевски.
Пеџа Бајовиќ е еден од првите стенд ап комичари во регионот кој успешно ја гради својата интернационална кариера повеќе од 10 години. Во својата кариера има настапувано во повеќе од дваесет земји и во над сто градови низ светот.
Бојан Велевски е најпродуктивниот стенд ап комичар во Македонија кој само во 2017 година одржа над 50 настапи пред повеќе од 10,000 посетители. Бојан е професионален актер кој дипломирал на ФДУ , а самиот вели дека стенд ап-от му преставува хоби кое го работи професионално.
Не пропуштајте празникот на шегата да го минете во смеење.

Прием на гости во 20,00 часот

Резервации и информации на 070 387-372

Бројот на билети е ограничен – побрзајте!!

25 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:
MKC Club & Restaurant
 Kej Dimitar Vlahov b.b., Skopje 

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.