Naslovna  >  Randevu / DANĐN bar  >  Bugarska Skupština & Urban Instinkt / Hrvatska, Osijek.
 
Naslovna  >  Randevu / DA...  >  Bugarska Sku...

Bugarska Skupština & Urban Instinkt / Hrvatska, Osijek.

10.12.2016.
23:00
-
11.12.2016.
02:00

HARDCORE NABIJAČINA !!!

Klasični HC/RC događaj u režiji Urban Instinkta iz Tuzle i Bugarske Skupštine iz Osijeka. Ispod i iznad će biti navedeno kako je početak u 23.00h ali urbana skupština i druga tijela zasjedaju u Tv Rendez Vousu od 20.00h zajedno sa mušterijama koje su stalno unutra tako da nećete pogriješiti ni ukoliko dođete ranije.

Nadnevak: 12.10.2016.
Upad: 10 kn
Početak zbivanja 23:00h

URBAN INSTINKT / RAP CORE / BiH, Tuzla.
Facebook page : https://www.facebook.com/Urban-Instinkt-1119644341456912/?fref=ts
Youtube link : https://www.youtube.com/watch?v=OOt_1dDZpVc

Bend Urban Instinkt pod ovim imenom postoji od 2010 godine, ostajući na temeljima starog benda " Hiv " kojeg karakteriše muzika koja obiluje zestokim rifovima i ritmovima plus mješavina hardcore i rap vokala kojeg karakterišu tekstovi vezani za psiho socijano stanje čovjeka u današnjem vremenu, te njegov opstanak i život u gradu na ulici gdje vecina mladih ljudi provode svoje vrijeme i gdje se susreću sa pozitivnim i negativnim stranama života na " betonu ".
Iskreno, istinito, realno ...
Bend Urban Instinkt je do sada svirao na mnogim festivalima po Bosni i Hercegovini i regionu od kojih izdvajamo Rockaway ... Lake festival u Beogradu, Winter Hardcore Madness u Sarajevu, Spine Twister Festival, Miner Invasion From The East, Kaleidoskop festival Tuzla, druga nagrada na festivalu Silwertown Shine u Srebrenici, prva nagrada festivala " Ne budi samo broj " te mnogobrojni koncerti i projekti kojima ekipa iz benda radi na promociji i širenju hardcore rap/ core kulture kako u gradu Tuzli tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Bend je do sada djelio binu na festivalima i koncertima sa velikim imenima tipa Agnostic Front, Iron Reagan, Bane, Comeback Kid, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Take Offense, TBF, itd...

Bugarska Skupština (Osijek )
https://www.facebook.com/bugarchina/?fref=ts
  Prikaži više Prikaži manje

32 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.