Naslovna  >  Vintage Industrial Bar  >  Pro-Pain (USA) & support: Komah, Undivided, Bad Blood 11.12.
 
Naslovna  >  Vintage Indu...  >  Pro-Pain (US...

Pro-Pain (USA) & support: Komah, Undivided, Bad Blood 11.12.

11.12.2016.
20:00
-
12.12.2016.
01:00

NEDJELJA 11.12. | Pro-Pain (USA) + support: Komah (Belgium), UNDIVIDED (USA), Bad Blood @ Vintage Industrial Bar | START: 21:00H | UPAD 60KN / 80KN

Pro-Pain veterani njujorške HC metal scene uz podršku sličnokrvnih bendova Komah iz Belgije, UNIDVIDED iz New Yorka i Bad Blood iz Zagreba i Čakovca održat će u nedjelju 11. prosinca s početkom u 21 sat koncert u Vintage Industrialu.

Osnovani 1992. godine u New Yorku, Pro-Pain je alternative metal bend savršeno dobro blenda agresivnost hard core punka i rapa s tehničkom preciznošću speed metala. Debi album 'Foul Taste of Freedom' izbacili su nedugo nakon što su se formirali. Prilično dobra zapaženost albuma na tada još uvijek novoj HC sceni, donijela je Pro-Painu zavidnu količinu vjernih fanova diljem Amerike i Europe.
Unatoč početnom entuzijazmu miješanja metala rapa, bend na drugom albumom 'Truth Hurts', na kojem gostuje i legendarni Ice-T, ipak skreću u područje ''čistijeg'' metala i HC punka. Albumi 'Contents Under Pressure' i 'Pro-Pain' i danas slove za njihove najupečatljivije radove.
Nakon dvogodišnje pauze, Pro-Pain od 2002. godine naovamo gotovo jednom godišnje objavljuju što manje dobro što odlično prihvaćene albume. Pro-Pain ... prvi su put u Hrvatskoj nastupili 2004. godine u klubu Močvara, a prije tri godine održali su nabrijani koncert u klubu Kset.

Komah dolaze iz Belgije i sviraju moderni metal, agresivan i moć bez negiranja svojih groovie korijena. Debi album 'Straight Line' izbacili su 2009. godine. Sviraju po svim većim metal festivalima i česti su putnici europskih cesti.

UNDIVIDED dolaze, također, iz New Yorka i slove za nabrijani trashcore bend i mogli ste ih uloviti s Pro-Painom u KSETu.

Domaćini Bad Blood pravi su veterani hrvatske underground scene. Njihovi počeci sežu u daleku 1998. godinu. Sviraju trashcore-groove metal po uzoru na Panteru, Sepulturu, Slayer, i zvijezde večeri 11.12. Pro-Pain.


FAN PAGES:
PRO-PAIN www.facebook.com/propainhardcore/
KOMAH www.facebook.com/komahofficial/
UNDIVIDED www.facebook.com/undividedny/about/?ref=page_internal
BAD BLOOD (CRO) www.facebook.com/badbloodcro/

PRODAJNA MJESTA
Vintage Industrial/Kavez Savska 160
Dirty Old Shop Tratinska 18
  Prikaži više Prikaži manje

156 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.