Naslovna  >  Spaladium Arena  >  Prljavo Kazalište u Splitu !
 
Naslovna  >  Spaladium Ar...  >  Prljavo Kaza...

Prljavo Kazalište u Splitu !

10.02.2017.
20:00
 Spaladium Arena

Napokon Prljavo kazalište stiže u Spaladium Arenu. Dočekali smo i najveći hrvatski bend u Spaladiumu, a Kazalište će se pokloniti splitskoj publici koncertom ususret Valentinovu - 10/02/2017.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere još uvijek poput magneta privlači pažnju publiku svih generacija. Podsjetit ćemo da je bend nastao još davne 1977. i da je ime dobilo po prvoj epizodi legendarnog stripa Alana Ford.

Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma koje zauzimaju vrhove top ljestvica. Jedno je siguurno, bilo je vrijeme da Prljavo kazalište dođe u Spaladium Arenu i potvrdi status benda koji je tekstovima i glazbom opisivao hrvatsku svakodnevicu.

Mladen Bodalec, pjevač Kazališta, najavljuje:

- Veselimo se Splitu, nismo još nastupili u Spaladiumu, i evo poklopilo se da uoči Valentinova imao priliku podsjetiti Splićane na 40 godina rada našeg benda. U Splitu nismo bilo odavna, mi smo se zaželili splitske publike a mislim ona nas. Sjećam se naših koncerta na prepunim Gripama, kao da je to bilo jučer. Nestrpljivo smo i motivirani da ovaj ... koncert u Spaladiumu bude upamćen…


Ulaznice za koncert, Prljavo kazalište u Spaladium Areni 10.02.2016., dostupne su putem sustava ticketshop.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od parter 100,00 kn i tribina 130,00 kn.
  Prikaži više Prikaži manje

2228 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.