Naslovna  >  Udruga Vestigium  >  Prezentacija rada s Transformacijom karmičkih obrazaca
 
Naslovna  >  Udruga Vesti...  >  Prezentacija...

Prezentacija rada s Transformacijom karmičkih obrazaca

02.12.2016.
18:30
 Udruga Vestigium

Transformacija karmičkih obrazaca (TKO) temeljit je sustav rada na sebi čija je metoda usmjerena otkrivanju i otklanjanju svih ograničavajućih aspekata naših života. Stavlja snažan naglasak na naše aktivno sudjelovanje u suočavanju sa svojim problemima; na traženje istinskih uzroka nepoželjnih životnih situacija, uvjerenja, emocija, tjelesnih stanja ili bolesti. TKO je kreacija izvrsnog terapeuta, autora i kantautora Tomislava Budaka.

Terapeutkinja TKO-a Iva Korbar govorit će o osobnom iskustvu s ovom vrstom uzročne terapije, načinima koje prepoznaje da direktno potiču i osposobljavaju osobu da već za vrijeme terapije preuzme odgovornost za svoje životne okolnosti, a ne da problemima pristupa mistično; zašto metodu odlikuje intuitivnost, prijemčivost i praktičnost te na koji se način repetitivnost karmičkog obrasca ukida zauvijek.

Iva će nam objasniti zašto prepoznaje rad s TKO-om kao taj koji potiče na uspostavljanje autonomnosti svoga bića, reintergriranje dijelova svoje autentičnosti i života u skladu s time, odnosno okretanju ka kreativnim ciljevima iz kojih čovjek raste, otkriva sebe i preobražava se u istinski suvereno biće.

Iva Korbar, osim što je terapeutkinja TKO-a, je i ... izvedbena umjetnica, pokretačica Kazališta Nezamislivog, pisac, voditeljica radionica fizičkog teatra, magistra komp. književnosti i švedskog jezika. No, prije svega, gorljiva je istraživačica mogućnosti percepcije i višedimenzionalnih stvarnosti kojima pripadamo. Više o njezinom radu možete saznati na: http://ivakorbar.weebly.com/

ULAZ NA PREDAVANJE JE SLOBODAN, a kao i uvijek dobrodošle su vaše donacije za troškove prostora. Hvala<3
  Prikaži više Prikaži manje

5 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.