Naslovna  >  Kazalište Trešnja  >  Premijera: Djed i Karlo / Četvrtak u Trešnji / Ulaz: slobodan
 
Naslovna  >  Kazalište Tr...  >  Premijera: D...

Premijera: Djed i Karlo / Četvrtak u Trešnji / Ulaz: slobodan

22.03.2018.
20:00
 Kazalište Trešnja

S veseljem vas pozivamo na još jednu premijeru koju možete besplatno pogledati u sklopu programa Četvrtak u Trešnji.

Mladenački duh i životno iskustvo, naizgled nespojivo, uspio je spojiti glumac Miro Čabraja režirajući predstavu Djed i Karlo koja će premijerno biti izvedena 22. ožujka u 20 sati u kazalištu Trešnja.

***ULAZ je slobodan, a kako biste osigurali svoje mjesto molimo javite se u inbox kazališta Trešnja.
Uzrast: 5+

O PREDSTAVI:
Miro je tekst pisao namjenski, za Žarka Potočnjaka i sebe. Predstava govori o odnosu djeda brodograditelj i dvanaestogodišnjeg unuka Karla. Obojica su se u određenim trenutcima života našli u ljubavnim i prijateljskim problemima. Iskusni Djed savjetuje unuka, unuk savjetuje djeda i tako dolaze do zaključka da se prijateljstvo gradi, da ono ne nastaje preko noći. Karlo osvaja Majino srce, a Djed brigu brine kako iznenaditi baku za pedesetu godišnjicu braka, u čemu mu kreativnim idejama pomaže unuk Karlo.

Kao i na dosadašnjim predstavama mladog glumca, radi niz umjetnika poput bivše primabalerine i prvakinje Baleta HNK Almire Osmanović, savjetnice za jezik Đurđe Škavić, mlade kostimografkinje Tee Bašić, scenografkinje Deniss Grgić, glazbenika Igora ... Drvenkara, savjetnice za dječju psihologiju Antonije Ćosić, autora plakata Frana Oršanića i fotografa Bože Stipovića.   Prikaži više Prikaži manje

58 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.