Naslovna  >  LifeClass Terme Sveti Martin  >  Predstava Dimnjačar Kerekesh Teatra u Termama Sveti Martin
 
Naslovna  >  LifeClass Te...  >  Predstava Di...

Predstava Dimnjačar Kerekesh Teatra u Termama Sveti Martin

15.04.2017.
19:30
 LifeClass Terme Sveti Martin

Što radi Dimnjačar u Termama Sveti Martin?

Još niste odgledali predstavu Dimnjačar Kerekesh Teatra? Posjetite LifeClass Terme Sveti Martin 15. travnja u hotelu Spa Golfer s početkom u 19:30 sati i uživajte u 75 minuta čiste zabave i smijeha.

Legendarne dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka vrlo lako uspostavljaju komunikaciju s publikom. Tako dimnjačar Štef, protagonist ove monodrama koji dolazi na pauzu neprestance iz gledateljstva mami salve smijeha, ne dopuštajući sam sebi da se bar na čas odmori. Scenografiju i kostimografiju potpisuje glavni glumac Ljubomir Kerekeš, a povijesna premijera ove predstave održana je davne 1992. godine, i do sada je odigrana više od 1200 puta.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna, a na dan predstave 60 kuna. Možete ih kupiti u Pinklec Shopu u Termama Sveti Martin, Caffe baru Čarli u Svetom Martinu na Muri, Caffe baru Kult u Štrigovi, Onix baru u Murskom Središću i Parksu i Gradskoj kavani u Čakovcu.

Osigurajte svoje ulaznice za predstavu na vrijeme i saznajte sve o dimnjačarskim pričama i dogodovštinama. Sve ostale informacije možete saznati na broj telefona 099 708 6745.

Nakon predstave pridružite nam se tradicionalnoj Vuzmenki u 21:30 sati kod apartmana Regina.

48 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.