Naslovna  >  Infoshop Knjižnica Pippilotta  >  Poziv na radionicu ilustracije
 
Naslovna  >  Infoshop Knj...  >  Poziv na rad...

Poziv na radionicu ilustracije

15.12.2016.
12:00
-
29.12.2016.
12:00

Infoshop knjižnica Pippilotta vas poziva da se prijavite na likovnu radionicu izrade ilustracije za Slikovnicu!

S/Likovnica – radionice ilustracije
@ Infoshop knjižnica Pippilotta, AKC, Pierottijeva 11, Zagreb
Početak: prosinac 2016.
Radionica je besplatna!

Ideja o radionici „S/Likovnica“ dolazi od voditeljice likovnih radionica u sklopu Attackove tvornice, Ivane Zubović, a usmjerena je ka simbiozi literarnih i likovnih radionica. Namijenjena je svim zainteresiranim kreativnim ljudima koji žele učiti kako se radi slikovnica kao i onima koji se već bave ilustracijom. Radionica je koncipirana kao literarno-likovna suradnja koja se odvija u dvije faze, a prva, literarna, faza je završila krajem studenog. Rezultat literarnih radionica je komplet priča napisanih od polaznica/ka Slikovnice, a koji se prenose polaznicima/cama likovne radionice kao literarni predlošci za ilustraciju.

Prijave na ciklus radionica isključivo putem e-pošte (naslov „SLIKOVNICA 2“) na adresu infolibra.p@gmail.com do četvrtka 15.12. u 00:00. Prijava mora sadržavati ime i prezime osobe koja se prijavljuje te kratak opis motivacije za radionicu.

Broj polaznika/ica je ograničen!

Odabrani/e će biti obaviješteni o ... prvom terminu radionice ilustracije, a ostali termini radionica će se održavati u dogovoru s voditeljicom radionice, Ivanom Zubović.

IVANA ZUBOVIĆ (akademska slikarica, konzervatorica restauratorica)
Rođena u Rijeci 1982. godine. Završila je Školu primijenjenih umjetnosti u Rijeci. U to doba izlaže na nekoliko grupnih izložbi u Rijeci, u Muzeju grada Rijeke i galeriji kluba Palach. Sudjeluje u oslikavanju preko stotinu kostima za operu Amelie, održanu u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci. Završila je tečaj dizajna interijera pri Talijanskoj školi mode i dizajna Callegari u Zagrebu. Radila je na restauraciji Jelačićeve palače u Zagrebu. Diplomirala je slikarstvo 2007. u klasi profesora Zlatka Kesera, na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Od 2010. godine vodi likovne radionice i druge projekte u sklopu Autonomnog kulturnog centra Attack. Od 2012. radi za tvrtku Terracotta d.o.o. kao konzervatorica restauratorica za štuko i kamenu plastiku.
Program podupire Ministarstvo kulture Republike Hrvatske te Gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport Grada Zagreba.
  Prikaži više Prikaži manje

Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.