Naslovna  >  Ljetna Pozornica Opatija, Opatija Summer Stage  >  Polet je kriv za sve! / **odgođeno**
 
Naslovna  >  Ljetna Pozor...  >  Polet je kri...

Polet je kriv za sve! / **odgođeno**

30.06.2017.
20:00
 Ljetna Pozornica Opatija, Opatija Summer Stage

Opatija će početkom ovog ljeta biti središte okupljanja nekih od najpopularnijih rock izvođača bivše Jugoslavije koji su "harali" scenom krajem 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, ali i godinama nakon toga.

Bit će to okupljanje brojnih generacija koje su uživale u sjajnim bendovima, od kojih su neki sami začetnici Novog vala u Hrvatskoj te su se probili na sceni dobrim dijelom i zahvaljujući potpori legendarnog časopisa "Polet", prema kojem je ovaj koncert dobio ime.

"Želja nam je Opatiju na jednu večer ponovno pretvoriti u mjesto dobrih osjećaja i vibracija, vratiti ljude u vrijeme kad su svi zajedno uživali u odličnoj glazbi, a vjerujemo da ćemo to s koncertom pod nazivom "Polet je kriv za sve!" i uspjeti. Samo za tu priliku na jednu večer na pozornicu će ponovno izaći bendovi koji su u svojim slavnim danima žarili i palili ne samo po Hrvatskoj, nego i susjednim državama. Čeka nas pravi glazbeni spektakl u kojem će uživati i oni nešto stariji, koje će taj koncert podsjetiti na "najbolje dane", ali i oni nešto mlađi s obzirom na to da izvođači koje dovodimo imaju vrlo veliku bazu fanova među svim generacijama", rekao je u ime organizatora koncerta direktor tvrtke OFC ... agency, Zoran Zdelar.

Javnosti trenutno nije poznato tko će sve nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji 30. lipnja, ali organizatori napominju kako već sad unaprijed mogu praktički garantirati da nas očekuje luda noć koja će razbuditi Opatiju i podsjetiti na, prema mnogima, najbolje glazbene dane za kojima i danas mnogi žale.

Više informacije o ovom velikom koncertu koji se realizira u suradnji s Festivalom Opatija bit će otkriveno početkom travnja na službenoj konferenciji za medije.
  Prikaži više Prikaži manje

185 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.