Naslovna  >  Caffe bar Crni mačak  >  Pokaži mi svoj portfolio
 
Naslovna  >  Caffe bar Cr...  >  Pokaži mi sv...

Pokaži mi svoj portfolio

10.04.2018.
19:00
 Caffe bar Crni mačak

"Pokaži mi svoj portfolio" je meetup namijenjen svima vama koji želite stvarati video igre, ali niste sigurni je li vaš rad dovoljno dobar i je li to ono što tvrtke koje proizvode igre trebaju i traže.

U procjeni će vam povratnim informacijama iz prve ruke pomoći Ana Boskovic (Cateia Games), Nika Dolores (Croteam), Lena Maštruko (NANOBIT) i Šime Matulić (NANOBIT).

Što trebate napraviti, što možete očekivati? Dođite u utorak, 10. travnja, u Caffe bar Crni mačak. Ponesite portfolio svojih radova. Moći ćete sjesti s nekim od naših gostiju, pokazati im svoje radove te dobiti povratne informacije i odgovore na pitanja.

Ana je izvršna producentica u tvrtci Cateia Games koja obožava upravljanje projektima, obrazovala se za programerku, a game dev karijeru počela je kao concept artist. Zaljubljenica u video igre od malih nogu (Commodore 64: Flasch Bier!), ali i pokoji strip.

Možete joj obratiti ako ste 2D artisti te imate za pokazati concept art ili ilustracije u rasponu od character i environment arta do prop dizajna. Radove donesite na tablet računalu, laptopu ili isprintane.

Nika Dvoravić a.k.a. Nika Dolores je environment artist/game designer u Croteamu.

Može vam pomoći ako radite ... 3D modeliranje i environment art, s fokusiranjem na hard surface modeling. Radove donesite na tablet računalu, laptopu ili isprintane.

Lena je lead artist u tvrtci Nanobit. Također je dobro upućena u 2D concept i environment art, ali i ilustracije s naglaskom na character art, a možete donijeti i animacije. Formati: od JPEG-a i PNG-a do PDF-a.

Šime marketing lead artist u Nanobitu. Razumije se u ilustracije, concept art, storyboard i ilustracije. Radove donesite na tablet računalu, laptopu ili isprintane.

Sudjelovanje je besplatno, prijave su obavezne. Prijaviti se možete ovdje: https://goo.gl/forms/CPNDgg53EmukHFC53

Prijava ne služi kao rezervacija, pa budite točni kako biste uhvatili mjesto.
  Prikaži više Prikaži manje

7 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.