Naslovna  >  Factory Fest  >  Planet Of Zeus - Factory Fest, Vranje 07.12.
 
Naslovna  >  Factory Fest  >  Planet Of Ze...

Planet Of Zeus - Factory Fest, Vranje 07.12.

07.12.2016.
20:00
-
08.12.2016.
01:00

Planet Of Zeus na Factory Festu! Da, glasine su tačne. Drugi po redu festival će se održati u sredu 07. decembra u Sali Omladinskog Kulturnog Centra u Vranju. Nakon veoma pozitivnih reakcija na festival održan početkom godine vreme je da ovu godinu završimo u istom tempu! Dovodimo vam jedno od najvećih southern rock imena trenutno i jedan od najpoznatinih grčkih bendova - Planet of Zeus!
Trenutno su na evropskoj turneji pod imenom "Loyal to the pack" na kojoj promovišu istoimeni četvrti po redu album. Radi se o sjajnom live bendu koji nakon debi albuma 2008. godine nezadrživo gradi ime sve kvalitetnijom muzikom, beskompromisnom svirkom i velika je čast sto ćemo imati priliku da ih ugostimo.
Bendovi koje cemo takodje imati priliku da ugostimo su Drioma iz Kumanova i Fluid Underground iz Vlasotinca!

DRIOMA je Progressive/Stoner/Slugde bend. Radi se o jako interesantnom bendu sa ženskim vokalom kojima će ovo biti prvi nastup u Vranju. Pripremaju prvo izdanje.

Fluid Underground je Alternative rock bend koji ima iza sebe jedan album pod imenom "Amanet" i trenutno u procesu snimanja drugog koji ce promovisati na festivalu. Imaju spotove za pesme "Staticne oci", "7 dana" i "Amanet". ...

I naravno, kakav bi to Factory Fest bio bez domaćina. Mud Factory će nastupiti pred domaćom publikom drugi put po redu ove godine. Sa albumom u pripremi bend jedva čeka da predstavi novo kidanje i u Vranju!

Karte ce biti puštene u pretprodaju početkom sledećeg meseca i moći ćete da ih nabavite po ceni od 400 din. u The RIFF - Caffe & Bar. Na dan koncerta ulaznica će koštati 500 din!

Pratite zvanicnu stranicu Factory Festa radi daljih objava! Vidimo se! lml
  Prikaži više Prikaži manje

116 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.