Naslovna  >  Jiggy bar  >  Phaneron & Amplified (swe) - četvrtak 15.12. @Jiggy bar
 
Naslovna  >  Jiggy bar  >  Phaneron & A...

Phaneron & Amplified (swe) - četvrtak 15.12. @Jiggy bar

15.12.2016.
20:30
 Jiggy bar

Četvrtak 15.12. donosi vam dva sjajna autorska benda u popularni Jiggy bar – domaće zagrebačke snage Phaneron i Amplified iz daleke Švedske! Upad je besplatan!

Phaneron je alternativni rock bend koji je nastao krajem 2013. godine kao projekt dvojice prijatelja, Nikole Lugovića (bass, akustična gitara; ex bend Kanis Mater) i Stefana Nožice (vokal; ex bend Penny Lane). Nakon par mjeseci probi i sviranja, napravili su dovoljno materijala za prvi akustični EP na engleskom jeziku jednostavno nazvan "Memories" te su izbacili prvi singl i spot za pjesmu ‘’Cold Sharped Knife’’. Ubrzo nakon toga upotpunili su bend te su nastupali u nekoliko značajnijih prostora kao što su Sax, Tvornica Kulture (u sklopu HR Demo Kluba) te Vintage Industrial Bar...
Krajem 2015. uz došlo je do izmjena u postavi te su sadašnji članovi uz Stefana i Nikolu, Luka Letica Grgas na elektro-akustičnoj gitari, Hrvoje Ćurlin električnoj gitari, David Lipovac na bubnjevima te povremeno Medarda Pack na saksofonu. Zvuk su benda obilježili smjerovi poput grungea i određeni dijelovi funka, popa i bluesa. Bend je početkom ljeta 2016. izbacio EP ''Live in Sax'' te je nastupao na INmusic fesivalu.
Youtube: https://www.youtube.com/... watch?v=KzgW7ccgBjc
Facebook: https://www.facebook.com/PhaneronZG/

Amplified je žestoki švedski rock trio. Ističu se visokom energijom i vuku vas da skačete i plešete istovremeno. Osnovani su 2012. godine, do sada su izdali dva EP-a i tri singla, a pjesme im se već puštaju na radio stanicama s obje strane Atlantika! Podržite momke na njihovom prvom gostovanju u Zagrebu u sklopu hrvatske mini turneje.
Web: www.amplifiedrockcoalition.com
Facebook: www.facebook.com/AmplifiedOfficial
Youtube: www.youtube.com/watch?v=sMcjBxXBvnI
  Prikaži više Prikaži manje

18 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.