Naslovna  >  klub Fest  >  Pero Defformero + Nemesis - Klub FEST Zemun
 
Naslovna  >  klub Fest  >  Pero Defform...

Pero Defformero + Nemesis - Klub FEST Zemun

17.12.2016.
22:00
-
18.12.2016.
02:00

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili.
Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama…
Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.
Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom:
Nebitno da li je doživljaj bio strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi - PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Special support by NEMESIS!

Nemesis je jedini ženski melodic death metal bend u Srbiji. Nastao je krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. Tokom prvog sastanka shvatile su da bi idealno rešenje bilo da u tom bendu sviraju samo devojke. Prvobitno su izvodile pesme drugih bendova, ali se trenutno ... bave isključivo autorskim radom.

Cena ulaznica je 500din.
Info /rezervacije stolova /barski 400/separe 600/1000 na 063 700 81 50
  Prikaži više Prikaži manje

222 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.