Naslovna  >  Tvornica Kulture  >  PAVEL u Tvornici Kulture
 
Naslovna  >  Tvornica Kul...  >  PAVEL u Tvor...

PAVEL u Tvornici Kulture

27.05.2017.
20:00
-
28.05.2017.
00:30

Grupa Pavel ovih je dana privela kraju snimanje svog novog albuma koji su nam već predstavili sa četiri singla, od kojih je aktualni ‘Lažu devedesete’ odnedavno dobio i video izdanje, te uspješno osvaja domaći eter i vrhove top lista. Izlazak novog albuma očekujemo tijekom ožujka, a bend najavljuje i koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu 27. svibnja.
Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice, nakon ‘I mi smo došli na red’ prije tri godine i koncertne promocije albuma ‘Od prve zvijezde ravno’ u ožujku 2013. godine.

"Jako se veselimo koncertu u Tvornici, prošlo je tri godine od zadnjeg i red je da se vratimo, volimo taj prostor. Uvijek je inspirirajuće svirati na mjestu na kojem sviraju i tvoji glazbeni idoli.”, izjavio je frontmen benda Aljoša Šerić.
Iz godine u godinu sa svakim novim albumom rasla je i publika Pavela na krilima niza hitova poput ‘Zbog tebe’, ‘Čuvaj me’, ‘Poslije nas’, ‘Vrijeme života’, ‘Autentično osrednji’, ‘Kalifornija’, a sasvim je sigurno da će se taj niz povećati s izlaskom nadolazećeg albuma.

Koncert u Tvornici bit će i prvi veliki nastup na kojem se na pozornicu vraća Antonia Matković Šerić, a bend ... će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Ulaznice kreću u prodaju od ponedjeljka, 27. 02., po slijedećim cijenama:
- Early bird: 55 kn / od 27.02.-19.03.
- pretprodaja: 70 kn / 20.03. - 26.05.
- Na dan koncerta: 90 kn

Ulaznice su u prodaj:
u sustavu Eventim (https://goo.gl/ZfNZOJ)
u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1)
i Dirty Old Shopu (Tratinska 18)

------------------------------
Dallas Records (official page)
  Prikaži više Prikaži manje

229 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.